לןגן

עוגת שוקולד שוקולדית

מאת: מרי שרעבי, פורסם: 29/03/2019 | 15:24
עוגת שוקולד שוקולדית

תקציר המתכון: עוגה קלה להכנה טעימה ומרשימה

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. אופן ההכנה

  2. קציפת ביצים עם בלון מיקסר.

  3. לשים בקערת המיקסר את הביצים לא מפרידים

  4. ומפעילים את המיקסר בעוצמה בינונית למשך דקה.

  5. מוסיפים בהדררגה את הסוכר ומקציפים במשך 6 דקות מלאות.

  6. כעבור 6 דקות תתקבל קציפה תפוחה ובהירה.

  7. להנמיך את עוצמת המיקסר למהירות חלשה.

  8. להוסיף את השמן הקמח +אבקת אפיה את הקקאו

  9. אבקת הסודה לשתיה המלח ובסוף את המים הרותחים שבתוכם הכפית נס קפה.

  10. להמשיך להקציף עד לקבלת בלילה חלקה ודלילה.

  11. ליצוק לתבנית עגולה משומנת מעט עם חור או בלי או ל-2 אינגליש קייק .

  12. להכניס לתנור שחומם מראש על 180 מעלות מצב אפיה למשך 40 דקות או לבדוק בעזרת שיפוד עץ אם יוצא יבש העוגה מוכנה.

  13. לצנן בטמפרטורת החדר

  14. ולאחר להכין את הקרם.

  15. הכנת הקרם:

  16. בסיר קטן להביא לרתיחה את השמנת המתוקה

  17. לכבות את הגז ולהוסיף את השוקולד וכפית אבקת נס קפה ולערבב עד לקבלת קרם חלק ומבריק.

  18. לשפוך על העוגה לאחר שהיא התקררה.

  19. להכניס לשעתיים בתוך המקרר ואז לפרוס ולהתענג❤