אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר עוגות שוקולד

5,394
צפיות

עוגת שוקולד פרווה שילדים 😋וגדולים

המתכון של
עוגת שוקולד  פרווה שילדים 😋וגדולים

תענוג של עוגה😋😋

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • 4 ביצים שלמות
  • 1 כוס סוכר
  • 1 כוס שמן
  • חצי שמנת צמחית
  • 1 כפית אבקת סודה
  • 1 סוכר וניל
  • 1 אבקת אפייה
  • 1 וחצי כוס קמח
  • 4 כפות שוקולית
  • 1 כף קקאו
  • לגאנש שוקולד
  • חצי שמנת צמחית
  • 100 גרם שוקולד מריר
  • לקישוט : סוכריות
  • צבעוניות
אופן ההכנה
  • 1

    1)מקציפים את ביצים שלמות עם הסוכר עד לקבלת קצף תפוח .


  • 2

    2)מוסיפים את השמן ושמנת צמחית ושוב מערבבים.


  • 3

    .


  • 4

    3)בקערה נפרדת .


  • 5

    מערבבים את הקמח שוקולית קקאו אבקת אפייה ואבקת סודה ומערבבים היטב .


  • 6

    4) מוסיפים בהדרגה לקערה של קצף הביצים במהירות נמוכה עד שאין גושים.


  • 7

    .


  • 8

    5) שופכים לתבנית קפיצית בקוטר 22 ס"מ מרופדת בנייר אפייה בתחתית וגם בדפנות .


  • 9

    אופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות כ 50 דקות .


  • 10

    6) הכנת הגאנש .


  • 11

    שמים על הגז את השמנת צמחית עד סף רתיחה מכניסים את השוקולד מכסים את הסיר ל דקה ומערבבים עד לקבלת גנאש חלק ומבריק מחלצים את העוגה שמים אותה על רשת.


  • 12

    ושופכים את הגאנש ומפזרים סוכריות.


1

1)מקציפים את ביצים שלמות עם הסוכר עד לקבלת קצף תפוח .


2

2)מוסיפים את השמן ושמנת צמחית ושוב מערבבים.


3

.


4

3)בקערה נפרדת .


5

מערבבים את הקמח שוקולית קקאו אבקת אפייה ואבקת סודה ומערבבים היטב .


6

4) מוסיפים בהדרגה לקערה של קצף הביצים במהירות נמוכה עד שאין גושים.


7

.


8

5) שופכים לתבנית קפיצית בקוטר 22 ס"מ מרופדת בנייר אפייה בתחתית וגם בדפנות .


9

אופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות כ 50 דקות .


10

6) הכנת הגאנש .


11

שמים על הגז את השמנת צמחית עד סף רתיחה מכניסים את השוקולד מכסים את הסיר ל דקה ומערבבים עד לקבלת גנאש חלק ומבריק מחלצים את העוגה שמים אותה על רשת.


12

ושופכים את הגאנש ומפזרים סוכריות.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים