לערבב את כל היבשים בקערה נפרדת ולהוסיף לקערה עם הביצים ובסוף לחמם את החצי כוס שמנת מתוקה ולערבב הכל יחד להוסיף את המים ולערבב.
3
לחמם תנור 180 מעלות.
4
לשים את הבלילה בתבנית חד פעמי מלבנית ולאפות 35 דקות בערך לבדוק עם סכין כשמוכן להוציא לקחת כוס ים מים מהברז וכפית נס ולנרטיבנאת העוגה .
5
לעשות חורים בעוגה עם שיפוד .
6
להכין את ה גנאש .
7
להרתיח שמנת מתוקה איך שמתחיל לרתוח לכבות את הגז להוסיף את השוקולד והדבש ולערבב היטב לקבלת. קרם חלק ולשפוך על העוגה חצי מהכמות להמתין שתי דקות ולהוסיף את השאר.
8
אפשר לקשט עם מה שאוהבים סוכריות או קוקוס .
9
אפשר לפרוס לריבועים ולקשט .
1
לשים בקערה ביצים סוכר ושמן לערבב היטב עם מזלג.
2
לערבב את כל היבשים בקערה נפרדת ולהוסיף לקערה עם הביצים ובסוף לחמם את החצי כוס שמנת מתוקה ולערבב הכל יחד להוסיף את המים ולערבב.
3
לחמם תנור 180 מעלות.
4
לשים את הבלילה בתבנית חד פעמי מלבנית ולאפות 35 דקות בערך לבדוק עם סכין כשמוכן להוציא לקחת כוס ים מים מהברז וכפית נס ולנרטיבנאת העוגה .
5
לעשות חורים בעוגה עם שיפוד .
6
להכין את ה גנאש .
7
להרתיח שמנת מתוקה איך שמתחיל לרתוח לכבות את הגז להוסיף את השוקולד והדבש ולערבב היטב לקבלת. קרם חלק ולשפוך על העוגה חצי מהכמות להמתין שתי דקות ולהוסיף את השאר.