להקציף חלבונים עם הסוכר לקבלת קצף לא קשה להנמיך את מהירות המיקסר להוסיף חלמונים ולהמשיך להקציף להוסיף את השמן להקציף עוד קצת .
2
לערבב את היבשים ולהוסיף לקערת המיקסר חצי מכמות היבשים וחצי כוס מים רותחים ולהמשיך להקציף להוסיף את יתרת היבשים והמים ממשיכים להקציף עוד קצת לקבלת בלילה חלקה ודלילה .
3
לשמן תבנית 24 להוסיף את הבלילה ולאפות על 180 מעלות בערך 40 דקות לבדוק עם סכין שהעוגה מוכנה להוציא להרטיב עם המים עם נס.
4
לקרר את העוגה היטב להכניס למקרר לכמה שעות .
5
להוציא מהמקרר להכין את הקצפת .
6
לחתוך את העוגה באמצע למרוח קצפת לפזר אגוזים לסגור את העוגה למרוח את יתרת הקצפת לפזר מסביב לעוגה אגוזים .
7
להכניס למקפיא לשעה.
8
להכנת הגנש.
9
להרתיח חצי שמנת מתוקה כשרותח מעט לכבות את הגז להוסיף שוקולד לערבב היטב .
10
להוציא את העוגה ולקשט עם השוקולד לקרר ולקשט.
11
אפשר לפזר סוכריות או נשיקות קטנות .
12
אפשר לקחת קצת קצפת להוסיף אבקת נס לערבב ולזלף .
13
בהצלחה.
1
להקציף חלבונים עם הסוכר לקבלת קצף לא קשה להנמיך את מהירות המיקסר להוסיף חלמונים ולהמשיך להקציף להוסיף את השמן להקציף עוד קצת .
2
לערבב את היבשים ולהוסיף לקערת המיקסר חצי מכמות היבשים וחצי כוס מים רותחים ולהמשיך להקציף להוסיף את יתרת היבשים והמים ממשיכים להקציף עוד קצת לקבלת בלילה חלקה ודלילה .
3
לשמן תבנית 24 להוסיף את הבלילה ולאפות על 180 מעלות בערך 40 דקות לבדוק עם סכין שהעוגה מוכנה להוציא להרטיב עם המים עם נס.
4
לקרר את העוגה היטב להכניס למקרר לכמה שעות .
5
להוציא מהמקרר להכין את הקצפת .
6
לחתוך את העוגה באמצע למרוח קצפת לפזר אגוזים לסגור את העוגה למרוח את יתרת הקצפת לפזר מסביב לעוגה אגוזים .
7
להכניס למקפיא לשעה.
8
להכנת הגנש.
9
להרתיח חצי שמנת מתוקה כשרותח מעט לכבות את הגז להוסיף שוקולד לערבב היטב .