הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהלהקציף ביצים שלמו. עם סוכר לקצף תפוח להנמיך את המיקסר ולהוסיף שמן לא להוסיף שמנת מתוקה ולהקציף עוד קצת .
לערבב את היבשים ולהוסיף למיקסר ואת נוטלה לערבב עוד קצת לעצור את המיקסר ולהמשיך בצורת קיפול עד שלא יהיו גושים .
לשמן תבנית ולאפות 180 מעלות חצי שעה לבדוק עם סכין כשמוכן להוציא להרטיב את העוגה עם חצי כוס. מים מהברז עם כפית נס.
ומעל למרוח קרם שוקולד .
את השוקולד לבן להמיס במיקרו 40 שניות ועם כפית לזלף על העוגה .