הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהלנפות את הקמח, שוקולית ואבקת אפייה בקערה גדולה..
בקערת המיקסר מקציפים את הביצים שלמות (חלבון וחלמון), עד לקבלת קרם תפוח, מוסיפים בהדרגה את הסוכר וממשיכים להקציף..
מוסיפים את השמנת מתוקה, תמצית וניל ושמן מערבלים עד לאיחוד החומרים..
מוסיפים את תערובת הקמח עם אבקת אפיה והשוקולית ומערבבים עד לאיחוד החומרים..
אופים בחום של 150 מעלות כשעה וחצי עד שעתיים..
בודקים בעזרת קיסם עץ עם העוגה מוכנה..
זה משתנה מתנור לתנור..
בהצלחה.