לתחתית הפאי - לערבב הכל.
לתת מנוחה שעה במקרר.
לשים על תבנית.
לתנור על 180 עד שזה יהיה מוזהב קצת.
זה גם מתקשה בחוץ..
2
למילוי שוקולד - להמיס את השוקולד והשמנת להקצפה.
להוסיף את המחמאה (או חמאה) בטמפרטורת החדר.
לערבב.
לשים על תחתית פאי כבר מוכנה ולהכניס למקרר כדי שזה יתקשה..
3
לקשט בבוטנים, אגוזים וכו'.
1
לתחתית הפאי - לערבב הכל.
לתת מנוחה שעה במקרר.
לשים על תבנית.
לתנור על 180 עד שזה יהיה מוזהב קצת.
זה גם מתקשה בחוץ..
2
למילוי שוקולד - להמיס את השוקולד והשמנת להקצפה.
להוסיף את המחמאה (או חמאה) בטמפרטורת החדר.
לערבב.
לשים על תחתית פאי כבר מוכנה ולהכניס למקרר כדי שזה יתקשה..