תקציר המתכון: פאי שוקולד פרווה או חלבי.
קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
לתחתית הפאי - לערבב הכל. לתת מנוחה שעה במקרר. לשים על תבנית. לתנור על 180 עד שזה יהיה מוזהב קצת. זה גם מתקשה בחוץ.
למילוי שוקולד - להמיס את השוקולד והשמנת להקצפה. להוסיף את המחמאה (או חמאה) בטמפרטורת החדר. לערבב. לשים על תחתית פאי כבר מוכנה ולהכניס למקרר כדי שזה יתקשה.
לקשט בבוטנים, אגוזים וכו'