לןגן

פאי שוקולד

מאת: Annaelle Chetrit, פורסם: 29/06/2016 | 11:21
פאי שוקולד

תקציר המתכון: פאי שוקולד פרווה או חלבי.

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

מרכיבים לתחתית הפאי

מרכיבים למילוי

אופן הכנה

  1. לתחתית הפאי - לערבב הכל. לתת מנוחה שעה במקרר. לשים על תבנית. לתנור על 180 עד שזה יהיה מוזהב קצת. זה גם מתקשה בחוץ.

  2. למילוי שוקולד - להמיס את השוקולד והשמנת להקצפה. להוסיף את המחמאה (או חמאה) בטמפרטורת החדר. לערבב. לשים על תחתית פאי כבר מוכנה ולהכניס למקרר כדי שזה יתקשה.

  3. לקשט בבוטנים, אגוזים וכו'