לתחתית הפאי - לערבב הכל. לתת מנוחה שעה במקרר. לשים על תבנית. לתנור על 180 עד שזה יהיה מוזהב קצת. זה גם מתקשה בחוץ..
2
לקרם פטיסייר - להקציף את החלמונים והסוכר.
להוסיף את הקורנפלור.
בסיר - להרתיח את החלב עם הסוכר וניל על אש בינונית.
לקחת חצי מהחלב שבסיר ולהוסיף לחלמונים+הסוכר+הקורנפלור שהקצפת.
לערבב טוב.
ואז להוסיף את הכל לסיר(לחצי השני של החלב) ולא להפסיק לערבב ( עדיין על אש בינונית.) עד שזה מתעבה וניהיה קרם..
3
לקשט עם פירות לבחירה..
4
למרוח על הפירות ג'לי אפרסק כדי להבריק את הפאי..
1
לתחתית הפאי - לערבב הכל. לתת מנוחה שעה במקרר. לשים על תבנית. לתנור על 180 עד שזה יהיה מוזהב קצת. זה גם מתקשה בחוץ..
2
לקרם פטיסייר - להקציף את החלמונים והסוכר.
להוסיף את הקורנפלור.
בסיר - להרתיח את החלב עם הסוכר וניל על אש בינונית.
לקחת חצי מהחלב שבסיר ולהוסיף לחלמונים+הסוכר+הקורנפלור שהקצפת.
לערבב טוב.
ואז להוסיף את הכל לסיר(לחצי השני של החלב) ולא להפסיק לערבב ( עדיין על אש בינונית.) עד שזה מתעבה וניהיה קרם..