אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

11,001
צפיות

פאי פירות

המתכון של
פאי פירות

פאי פירות לבחירה, פרווה או חלבי.

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • מרכיבים לתחתית הפאי
  • 240 גר קמח (אם יש צורך אז יותר)
  • 20 גר שקדים טחונים
  • 2 ביצים
  • 80 גר אבקת סוכר
  • 120 גר מרגרינה צהובה (בטמפרטורת החדר)
  • מרכיבים למילוי - קרם פטיסייר
  • 5 חלמונים
  • 100 גר סוכר
  • 3 כפות קורנפלור
  • חצי ליטר חלב סויה (או חלב רגיל לחלבי)
  • 1 שקית סוכר וניל
אופן ההכנה
  • 1

    לתחתית הפאי - לערבב הכל. לתת מנוחה שעה במקרר. לשים על תבנית. לתנור על 180 עד שזה יהיה מוזהב קצת. זה גם מתקשה בחוץ..


  • 2

    לקרם פטיסייר - להקציף את החלמונים והסוכר. להוסיף את הקורנפלור. בסיר - להרתיח את החלב עם הסוכר וניל על אש בינונית. לקחת חצי מהחלב שבסיר ולהוסיף לחלמונים+הסוכר+הקורנפלור שהקצפת. לערבב טוב. ואז להוסיף את הכל לסיר(לחצי השני של החלב) ולא להפסיק לערבב ( עדיין על אש בינונית.) עד שזה מתעבה וניהיה קרם..


  • 3

    לקשט עם פירות לבחירה..


  • 4

    למרוח על הפירות ג'לי אפרסק כדי להבריק את הפאי..


1

לתחתית הפאי - לערבב הכל. לתת מנוחה שעה במקרר. לשים על תבנית. לתנור על 180 עד שזה יהיה מוזהב קצת. זה גם מתקשה בחוץ..


2

לקרם פטיסייר - להקציף את החלמונים והסוכר. להוסיף את הקורנפלור. בסיר - להרתיח את החלב עם הסוכר וניל על אש בינונית. לקחת חצי מהחלב שבסיר ולהוסיף לחלמונים+הסוכר+הקורנפלור שהקצפת. לערבב טוב. ואז להוסיף את הכל לסיר(לחצי השני של החלב) ולא להפסיק לערבב ( עדיין על אש בינונית.) עד שזה מתעבה וניהיה קרם..


3

לקשט עם פירות לבחירה..


4

למרוח על הפירות ג'לי אפרסק כדי להבריק את הפאי..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים