אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

166
צפיות

עוגת שוקולד נדירה עם גנאש פררו רושה 🌸 סיון אסולין מלול🌸

המתכון של
עוגת שוקולד נדירה עם גנאש פררו רושה 🌸 סיון אסולין מלול🌸

עוגת שוקולד נדירה 🌸סיון אסולין מלול🌸

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • באופן ההכנה
אופן ההכנה
  • 1

    כוס מדידה חד פעמי קר:.


  • 2

    בקערה נערבב 2 כוסות קמח מנופה, חצי כוס קקאו, חצי כוס שוקוליט, 2 אבקת אפייה לתערובת אחידה.


  • 3

    נקציף 6 חלבונים עם כוס וחצי סוכר לקצפת יציבה לאחר מכן ננמיך את מהירות המיקסר ונוסיף 6 חלמונים, כוס שמן, כף חומץ לא מורגש כלל בטעם, את תערובת היבשים ולבסוף כוס מים רותחים... נעביר לתבנית מלבנית ולתנור על חום 160 טורבו עד שהעוגה יציבה ויוצא קיסם לח..


  • 4

    שהעוגת מתקררת מעט נכין כוס נס בלי חלב נעשה חורים בעוגה עם שיפוד ונשפוך את הנס קפה על העוגה..


  • 5

    לקרם שוקולד פררו רושה (ממרח פררו רושה 500 גרם) להמיס במיקרו את כולו עם חצי קופסאת שמנת מתוקה לערבב לקרם אחיד ולשפוך על העוגה.


  • 6

    לקרם שוקולד רגיל .


  • 7

    250 מ"ל שמנת מתוקה 150 גר' שוקולד חלב 50 גר' שוקולד מריר להמיס את השוקולד עם השמנת לערבב לקרם שוקולד ולשפוך כל העוגה..


1

כוס מדידה חד פעמי קר:.


2

בקערה נערבב 2 כוסות קמח מנופה, חצי כוס קקאו, חצי כוס שוקוליט, 2 אבקת אפייה לתערובת אחידה.


3

נקציף 6 חלבונים עם כוס וחצי סוכר לקצפת יציבה לאחר מכן ננמיך את מהירות המיקסר ונוסיף 6 חלמונים, כוס שמן, כף חומץ לא מורגש כלל בטעם, את תערובת היבשים ולבסוף כוס מים רותחים... נעביר לתבנית מלבנית ולתנור על חום 160 טורבו עד שהעוגה יציבה ויוצא קיסם לח..


4

שהעוגת מתקררת מעט נכין כוס נס בלי חלב נעשה חורים בעוגה עם שיפוד ונשפוך את הנס קפה על העוגה..


5

לקרם שוקולד פררו רושה (ממרח פררו רושה 500 גרם) להמיס במיקרו את כולו עם חצי קופסאת שמנת מתוקה לערבב לקרם אחיד ולשפוך על העוגה.


6

לקרם שוקולד רגיל .


7

250 מ"ל שמנת מתוקה 150 גר' שוקולד חלב 50 גר' שוקולד מריר להמיס את השוקולד עם השמנת לערבב לקרם שוקולד ולשפוך כל העוגה..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים