ספר מתכוני עוגות יום הולדת
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
מצרכים הדרושים לשיכבת קצפת גבינת מסקרפונה
-
-
2 כפות גדושות של גבינת מסקרפונה
-
-
אופן ההכנה
-
1
1)שמים בקערה את העוגיות לוטוס הטחונים ומוסיפים את החמאה המומסת ומערבבים עד לקבלת מרקם של חול.
-
2
2) יוצקים את העוגיות על תבנית מרופדת בנייר אפייה בקוטר 28 ומיישרים ומכניסים למקפיא עד להכנת הבלילה.
-
3
3)מניחים בקערה את הגבינה לבנה.
-
4
שמנת חמוצה.
-
5
סוכר ומחית וניל .
-
6
4)מוסיפים ביצים אחד אחד תוך כדי ערבוב מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה .
-
7
5)יוצקים את הבלילה על התחתית ואופים בתנור שחומם מראש לחום סטטי פס עלין ופס תרתות של 150 מעלות כ שעה ו10 דק.
-
8
6) שהעוגה מתקררת מעבירים אותה למקרר כמה שעות מומלץ לילה שלם .
-
9
7)שמים בקערת את קצפת ,גבינת מסקרפונה סוכר ומחית וניל ומקציפים עד לקבלת תערובת יציבה.
-
10
8) יוצקים את הקרם גבינה על פני העוגה באפויה ומעבירים למקפיא לחצי שעה .
-
11
9) ממיסים במיקרוגל בפולסים קצרים את הממרח לוטוס ויוצקים על העוגה ומתנועות ימינה ושמאל עד שהממרח לוטוס מתערב עם הקצפת.
1
1)שמים בקערה את העוגיות לוטוס הטחונים ומוסיפים את החמאה המומסת ומערבבים עד לקבלת מרקם של חול.
2
2) יוצקים את העוגיות על תבנית מרופדת בנייר אפייה בקוטר 28 ומיישרים ומכניסים למקפיא עד להכנת הבלילה.
3
3)מניחים בקערה את הגבינה לבנה.
4
שמנת חמוצה.
5
סוכר ומחית וניל .
6
4)מוסיפים ביצים אחד אחד תוך כדי ערבוב מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה .
7
5)יוצקים את הבלילה על התחתית ואופים בתנור שחומם מראש לחום סטטי פס עלין ופס תרתות של 150 מעלות כ שעה ו10 דק.
8
6) שהעוגה מתקררת מעבירים אותה למקרר כמה שעות מומלץ לילה שלם .
9
7)שמים בקערת את קצפת ,גבינת מסקרפונה סוכר ומחית וניל ומקציפים עד לקבלת תערובת יציבה.
10
8) יוצקים את הקרם גבינה על פני העוגה באפויה ומעבירים למקפיא לחצי שעה .
11
9) ממיסים במיקרוגל בפולסים קצרים את הממרח לוטוס ויוצקים על העוגה ומתנועות ימינה ושמאל עד שהממרח לוטוס מתערב עם הקצפת.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים