אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

1,389
צפיות

עוגת תפוחים הפוכה ועסיסים במיוחד לראש השנה ולכל ימות השנה

המתכון של
עוגת תפוחים הפוכה ועסיסים במיוחד  לראש השנה ולכל ימות השנה

עוגה טעימה😋 וקלה להכנה👌

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • 2 ביצים
  • 60 גרם סוכר
  • 130 מ"ל חלב
  • שווה כוס לשתיה חמה
  • 80 מ"ל שמן שווה חצי כוס לשתיה חמה
  • 250 גרם קמח
  • 1 אבקת אפייה
  • 2 תפוחים גדולים חתוכים לפלחים
  • לקרמל
  • 50 גרם חמאה
  • 150 גרם סוכר חום
  • 2 כפות סילאן
אופן ההכנה
  • 1

    1)מקציפים את הביצים עם הסוכר עד לקבלת מרקם תפוח .


  • 2

    2)מוסיפים את אבקת אפייה השמן ואת החלב.


  • 3

    וממשיכים להקציף לעוד 2 דקות.


  • 4

    .


  • 5

    3) מכבים את המיקסר ועוברים למטרפה.


  • 6

    4) מוסיפים את הקמח בהדרגה ומערבבים עד לקבלת מרקם חלק וסמים בצד עד להכנת הקרמל .


  • 7

    5) מחבת ממיסים את החמאה ומוסיפים את הסוכר חום ומבשלים על אש נמוכה ומערבבים מדי פעם .


  • 8

    6)מוסיפים את הסילאן ומערבבים ועוד כמה דקות ושופכים על תבנית פיירקס בקוטר 24 מרופדת בנייר אפייה .


  • 9

    7) מניכים את הפלחי תפוחים וצורת חילזון ושופכים מעל את הבלילה ואופים בתנור שחומם מראש ל180 כ 30 דק.


  • 10

    ממתינים כמה דק עד שהעוגה מתקררת ושמים צלחת מעל והופכים אותה.


  • 11

    ויש לחם עוגת תפוחים עסיסית וטעימה.


1

1)מקציפים את הביצים עם הסוכר עד לקבלת מרקם תפוח .


2

2)מוסיפים את אבקת אפייה השמן ואת החלב.


3

וממשיכים להקציף לעוד 2 דקות.


4

.


5

3) מכבים את המיקסר ועוברים למטרפה.


6

4) מוסיפים את הקמח בהדרגה ומערבבים עד לקבלת מרקם חלק וסמים בצד עד להכנת הקרמל .


7

5) מחבת ממיסים את החמאה ומוסיפים את הסוכר חום ומבשלים על אש נמוכה ומערבבים מדי פעם .


8

6)מוסיפים את הסילאן ומערבבים ועוד כמה דקות ושופכים על תבנית פיירקס בקוטר 24 מרופדת בנייר אפייה .


9

7) מניכים את הפלחי תפוחים וצורת חילזון ושופכים מעל את הבלילה ואופים בתנור שחומם מראש ל180 כ 30 דק.


10

ממתינים כמה דק עד שהעוגה מתקררת ושמים צלחת מעל והופכים אותה.


11

ויש לחם עוגת תפוחים עסיסית וטעימה.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים