ספר מתכוני עוגות יום הולדת
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
-
-
-
-
80 מ"ל שמן שווה חצי כוס לשתיה חמה
-
-
-
2 תפוחים גדולים חתוכים לפלחים
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
1)מקציפים את הביצים עם הסוכר עד לקבלת מרקם תפוח .
-
2
2)מוסיפים את אבקת אפייה השמן ואת החלב.
-
3
וממשיכים להקציף לעוד 2 דקות.
-
4
.
-
5
3) מכבים את המיקסר ועוברים למטרפה.
-
6
4) מוסיפים את הקמח בהדרגה ומערבבים עד לקבלת מרקם חלק וסמים בצד עד להכנת הקרמל .
-
7
5) מחבת ממיסים את החמאה ומוסיפים את הסוכר חום ומבשלים על אש נמוכה ומערבבים מדי פעם .
-
8
6)מוסיפים את הסילאן ומערבבים ועוד כמה דקות ושופכים על תבנית פיירקס בקוטר 24 מרופדת בנייר אפייה .
-
9
7) מניכים את הפלחי תפוחים וצורת חילזון ושופכים מעל את הבלילה ואופים בתנור שחומם מראש ל180 כ 30 דק.
-
10
ממתינים כמה דק עד שהעוגה מתקררת ושמים צלחת מעל והופכים אותה.
-
11
ויש לחם עוגת תפוחים עסיסית וטעימה.
1
1)מקציפים את הביצים עם הסוכר עד לקבלת מרקם תפוח .
2
2)מוסיפים את אבקת אפייה השמן ואת החלב.
3
וממשיכים להקציף לעוד 2 דקות.
4
.
5
3) מכבים את המיקסר ועוברים למטרפה.
6
4) מוסיפים את הקמח בהדרגה ומערבבים עד לקבלת מרקם חלק וסמים בצד עד להכנת הקרמל .
7
5) מחבת ממיסים את החמאה ומוסיפים את הסוכר חום ומבשלים על אש נמוכה ומערבבים מדי פעם .
8
6)מוסיפים את הסילאן ומערבבים ועוד כמה דקות ושופכים על תבנית פיירקס בקוטר 24 מרופדת בנייר אפייה .
9
7) מניכים את הפלחי תפוחים וצורת חילזון ושופכים מעל את הבלילה ואופים בתנור שחומם מראש ל180 כ 30 דק.
10
ממתינים כמה דק עד שהעוגה מתקררת ושמים צלחת מעל והופכים אותה.
11
ויש לחם עוגת תפוחים עסיסית וטעימה.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים