לןגן

עוגת שוקולד נדירה עם גנאש פררו רושה 🌸 סיון אסולין מלול🌸

מאת: סיון אסולין מלול, פורסם: 21/09/2024 | 17:58
עוגת שוקולד נדירה עם גנאש פררו רושה 🌸 סיון אסולין מלול🌸

תקציר המתכון: עוגת שוקולד נדירה 🌸סיון אסולין מלול🌸

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. כוס מדידה חד פעמי קר:

  2. בקערה נערבב 2 כוסות קמח מנופה, חצי כוס קקאו, חצי כוס שוקוליט, 2 אבקת אפייה לתערובת אחידה

  3. נקציף 6 חלבונים עם כוס וחצי סוכר לקצפת יציבה לאחר מכן ננמיך את מהירות המיקסר ונוסיף 6 חלמונים, כוס שמן, כף חומץ לא מורגש כלל בטעם, את תערובת היבשים ולבסוף כוס מים רותחים... נעביר לתבנית מלבנית ולתנור על חום 160 טורבו עד שהעוגה יציבה ויוצא קיסם לח.

  4. שהעוגת מתקררת מעט נכין כוס נס בלי חלב נעשה חורים בעוגה עם שיפוד ונשפוך את הנס קפה על העוגה.

  5. לקרם שוקולד פררו רושה (ממרח פררו רושה 500 גרם) להמיס במיקרו את כולו עם חצי קופסאת שמנת מתוקה לערבב לקרם אחיד ולשפוך על העוגה

  6. לקרם שוקולד רגיל

  7. 250 מ"ל שמנת מתוקה 150 גר' שוקולד חלב 50 גר' שוקולד מריר להמיס את השוקולד עם השמנת לערבב לקרם שוקולד ולשפוך כל העוגה.