אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

1,571
צפיות

ספרה טריפוליטאית אמיתית עסיסית במיוחד של חמותי ז"ל

המתכון של
ספרה טריפוליטאית אמיתית עסיסית במיוחד של חמותי ז"ל

טעים טעים

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • 6 ביצים
  • כוס וחצי שמן
  • כוס וחצי סוכר
  • כף תמצית שקדים
  • שני טיפות מי זהר
  • שני טיפות מי ורדים
  • 150 גרם שומשום
  • כוס ורבע סולת
  • חצי כוס קמח
  • גרידת תפוז
  • 2 אבקת אפייה
  • שקדים לקישוט
  • לסירופ
  • 3 כוסות מים
  • 3 כוסות סוכר
  • חצי לימון עם הקליפה
  • מקל קינמון
אופן ההכנה
  • 1

    1)לחממם מעט במחבת את הסולת ולקרר.


  • 2

    2) להכניס את כל החומרים הרטובים לערבב ולהוסיף את יתר המצרכים ולערבב עד לקבלת תערובת חלקה .


  • 3

    3)מרססים ספרי שמן לתבנית בקוטר 26 ס"מ.


  • 4

    ויוצקים את הבלילה .


  • 5

    4)אופים בתנור שחומם מראש ל 170 מעלות כ 10 דקות ולאחך.


  • 6

    מורידים את החום ל160.


  • 7

    מוציאים את העוגה וחותכים לקוביות ומניחים שקד על כל קובייה, ומחזירים את העוגה לתנור לעוד.


  • 8

    ומחזירים ואופים עוד שעה.


  • 9

    הכנת הסירפ:.


  • 10

    שופכים לסיר מים שופכים סוכר מוסיפים.


  • 11

    לימון ומקל קינמון ו מבשלים כ 20 דקות .


  • 12

    ויוצקים על העוגה.


1

1)לחממם מעט במחבת את הסולת ולקרר.


2

2) להכניס את כל החומרים הרטובים לערבב ולהוסיף את יתר המצרכים ולערבב עד לקבלת תערובת חלקה .


3

3)מרססים ספרי שמן לתבנית בקוטר 26 ס"מ.


4

ויוצקים את הבלילה .


5

4)אופים בתנור שחומם מראש ל 170 מעלות כ 10 דקות ולאחך.


6

מורידים את החום ל160.


7

מוציאים את העוגה וחותכים לקוביות ומניחים שקד על כל קובייה, ומחזירים את העוגה לתנור לעוד.


8

ומחזירים ואופים עוד שעה.


9

הכנת הסירפ:.


10

שופכים לסיר מים שופכים סוכר מוסיפים.


11

לימון ומקל קינמון ו מבשלים כ 20 דקות .


12

ויוצקים על העוגה.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים