ספר מתכוני עוגות יום הולדת
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
אופן ההכנה
-
1
1)לחממם מעט במחבת את הסולת ולקרר.
-
2
2) להכניס את כל החומרים הרטובים לערבב ולהוסיף את יתר המצרכים ולערבב עד לקבלת תערובת חלקה .
-
3
3)מרססים ספרי שמן לתבנית בקוטר 26 ס"מ.
-
4
ויוצקים את הבלילה .
-
5
4)אופים בתנור שחומם מראש ל 170 מעלות כ 10 דקות ולאחך.
-
6
מורידים את החום ל160.
-
7
מוציאים את העוגה וחותכים לקוביות ומניחים שקד על כל קובייה, ומחזירים את העוגה לתנור לעוד.
-
8
ומחזירים ואופים עוד שעה.
-
9
הכנת הסירפ:.
-
10
שופכים לסיר מים שופכים סוכר מוסיפים.
-
11
לימון ומקל קינמון ו מבשלים כ 20 דקות .
-
12
ויוצקים על העוגה.
1
1)לחממם מעט במחבת את הסולת ולקרר.
2
2) להכניס את כל החומרים הרטובים לערבב ולהוסיף את יתר המצרכים ולערבב עד לקבלת תערובת חלקה .
3
3)מרססים ספרי שמן לתבנית בקוטר 26 ס"מ.
4
ויוצקים את הבלילה .
5
4)אופים בתנור שחומם מראש ל 170 מעלות כ 10 דקות ולאחך.
6
מורידים את החום ל160.
7
מוציאים את העוגה וחותכים לקוביות ומניחים שקד על כל קובייה, ומחזירים את העוגה לתנור לעוד.
8
ומחזירים ואופים עוד שעה.
9
הכנת הסירפ:.
10
שופכים לסיר מים שופכים סוכר מוסיפים.
11
לימון ומקל קינמון ו מבשלים כ 20 דקות .
12
ויוצקים על העוגה.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים