1)אופן הכנת הבצק:
מכניסים למעבד מזון את המצרכים של הבצק ומעבדים עד להיווצרות מרקם פירורי. מעבירים את הבצק למשטח מקומח, מכדררים ועוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר ל-30 דקות.
2)אופן הכנת המלית:
במחבת ממיסים את המחמאה. מוסיפים סוכר,מיץ לימון, קינמון ווניל.
3)קולפים את התפוחים וחותכים לקוביות קטנות
מוסיפים את התפוחים למחבת, מקרמלים כ 20 דקות תוך ערבוב ומצננים.
4)אחרי 30 דקות
מרדדים את הבצק לעובי חצי ס״מ, קורצים עיגול בקוטר 22 ס"מ מרפדים תבנית עגולה קפיצית בקוטר 22 ס"מ בנייר אפייה ומניחים את העיגול של בצק
5)מרדדים שוב את הבצק ויוצרים רצועה בגודל התבית ומניחים סביב ולהדק היטב את הבצק בן וחיבור לעיגול ולדפנות
ומשאירים מעט מהבצק לרצועות שלמעלה של הפאי
6)מחממים תנור ל-180 מעלות. מכסים את הבצק בנייר אפייה שעליו שעועית יבשה או קטניה אחרת למשקולת ואופים 10 דקות.
7)מרדדים את הבצק הנותר לעובי 1/2 ס”מ. חותכים לרצועות שוות ומניחים על גבי נייר אפייה ומניחים בצד
8) מוסיפים את מלית התפוחים, סוגרים מלמעלה עם רצועות הבצק מברישים ביצה ואופים בתנור כ 30 דקות.
0
1)אופן הכנת הבצק:
מכניסים למעבד מזון את המצרכים של הבצק ומעבדים עד להיווצרות מרקם פירורי. מעבירים את הבצק למשטח מקומח, מכדררים ועוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר ל-30 דקות.
2)אופן הכנת המלית:
במחבת ממיסים את המחמאה. מוסיפים סוכר,מיץ לימון, קינמון ווניל.
3)קולפים את התפוחים וחותכים לקוביות קטנות
מוסיפים את התפוחים למחבת, מקרמלים כ 20 דקות תוך ערבוב ומצננים.
4)אחרי 30 דקות
מרדדים את הבצק לעובי חצי ס״מ, קורצים עיגול בקוטר 22 ס"מ מרפדים תבנית עגולה קפיצית בקוטר 22 ס"מ בנייר אפייה ומניחים את העיגול של בצק
5)מרדדים שוב את הבצק ויוצרים רצועה בגודל התבית ומניחים סביב ולהדק היטב את הבצק בן וחיבור לעיגול ולדפנות
ומשאירים מעט מהבצק לרצועות שלמעלה של הפאי
6)מחממים תנור ל-180 מעלות. מכסים את הבצק בנייר אפייה שעליו שעועית יבשה או קטניה אחרת למשקולת ואופים 10 דקות.
7)מרדדים את הבצק הנותר לעובי 1/2 ס”מ. חותכים לרצועות שוות ומניחים על גבי נייר אפייה ומניחים בצד
8) מוסיפים את מלית התפוחים, סוגרים מלמעלה עם רצועות הבצק מברישים ביצה ואופים בתנור כ 30 דקות.