אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

4,016
צפיות

עוגת דבש וקרמל קפה שקדים עם קצפת וניל סיון אוחיון אברגיל

המתכון של
עוגת דבש וקרמל קפה שקדים עם קצפת וניל                    סיון אוחיון אברגיל

עוגת דבש חגיגית צרחותתתת כמה שהיא טעימה💥

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • בקערה נפרדת(קערת היבשים) לערבב
  • 2 כוסות קמח *תופח* מנופה
  • 1 כפית קינמון
  • רבע כפית ציפורן
  • 1/2 כפית *סודה לשתייה
  • קורט מלח.
  • להוריד למהירות הכי נמוכה במיקסר
  • ולהוסיף: 3/4 כוס שמן , 1 כפית תמצית וניל, קצת יותר מ 1/2 כוס דבש, 1 גביע יוגורט ביו 3%
  • 1/2 כוס מים רותחים מעורבבים עם 2 כפיות נס קפה . לאחר מכן להוסיף את קערת היבשים (הקמח וכו)
  • לערבב רק עד להטמעת כל החומרים וקבלת בלילה אחידה.
  • לחלק את הבלילה ל- 2 תבניות 24 משומנות. ולאפות 180 מעלות בערך
  • 30-40 דקות .
  • לטורט עוגת דבש
  • 4 ביצים שלמות
  • 1/2 כוס סוכר לבן (כוס חד"פ חם)
  • 1/2 כוס סוכר חום(כוס חד"פ חם)
  • להקציף יחד במהירות הכי גבוהה כ7-8 דקות !
אופן ההכנה
  • 1

    לקרמל קפה שקדים: .


  • 2

    80-100 גר' שקדים מולבנים פרוסים ( לקלות קלות במחבת ללא שמן ולהניח בצד.).


  • 3

    הכנת הקרמל: במחבת או סיר קטן לשים 1 כוס סוכר לבן.ולא לערבב! לתת לו להינמס.. בסיר או קלחת נפרדת להרתיח 1 שמנת מתוקה ( 250 מל), כפית תמצית וניל, כפית נס קפה ולערבב עד רתיחה . .


  • 4

    שהסוכר מקבל צבע ענברי להוסיף את השמנת המתוקה לאט ובזהירות תוך כדי ערבוב.ובסוף להוסיך את השקדים שקלינו. .


  • 5

    הרכבת העוגה: .


  • 6

    כאשר העוגות יוצאות מהתנור לצנן מעט ולמרוח על התחתית של העוגה הראשונה שכבת קרמל שקדים ..


  • 7

    לזלף קצפת לגובה עם צנטר .


  • 8

    ומעל להניח את חצי הטורט השני. למרוח שוב מעל קרמל ולעטר בקצפת מסביב.. .


  • 9

    להכנת הקצפת: .


  • 10

    2 שמנת מתוקה .


  • 11

    4 כפות פודינג וניל.


  • 12

    2 כפות סוכר.


  • 13

    1 כף אבקת סוכר.


  • 14

    1/2 כוס חלב. .


  • 15

    3 כפות גבינת מסקרפונה( לא חובה).


  • 16

    אך היא מייצבת את הקצפת מאוד.


  • 17

    להקציף עד לקצפת יציבה . .


  • 18

    מצורף סרטון הכנה בקיר שלי sivan ohayon abergil.


1

לקרמל קפה שקדים: .


2

80-100 גר' שקדים מולבנים פרוסים ( לקלות קלות במחבת ללא שמן ולהניח בצד.).


3

הכנת הקרמל: במחבת או סיר קטן לשים 1 כוס סוכר לבן.ולא לערבב! לתת לו להינמס.. בסיר או קלחת נפרדת להרתיח 1 שמנת מתוקה ( 250 מל), כפית תמצית וניל, כפית נס קפה ולערבב עד רתיחה . .


4

שהסוכר מקבל צבע ענברי להוסיף את השמנת המתוקה לאט ובזהירות תוך כדי ערבוב.ובסוף להוסיך את השקדים שקלינו. .


5

הרכבת העוגה: .


6

כאשר העוגות יוצאות מהתנור לצנן מעט ולמרוח על התחתית של העוגה הראשונה שכבת קרמל שקדים ..


7

לזלף קצפת לגובה עם צנטר .


8

ומעל להניח את חצי הטורט השני. למרוח שוב מעל קרמל ולעטר בקצפת מסביב.. .


9

להכנת הקצפת: .


10

2 שמנת מתוקה .


11

4 כפות פודינג וניל.


12

2 כפות סוכר.


13

1 כף אבקת סוכר.


14

1/2 כוס חלב. .


15

3 כפות גבינת מסקרפונה( לא חובה).


16

אך היא מייצבת את הקצפת מאוד.


17

להקציף עד לקצפת יציבה . .


18

מצורף סרטון הכנה בקיר שלי sivan ohayon abergil.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים