ספר מתכוני עוגות יום הולדת
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
לקלתית: לנו הספיק תבנית אחת קורט 28 ותבנית אחת קוטר 24
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
במיקסר עם וו גיטרה מעבדים חמאה ואבקת סוכר לתערובת קרמית.
-
2
מוסיפים ביצה יחד עם הקמח ומעבגים לגושי בצק מאחדים בידים ושולחים למקרר עטף בניילון ניצמד לשעה שעתיים.
-
3
מרדדים על נייר אפיה מקומח עיגול גדול במעט מקוטר התבנית ומעדקים את הבצק לתחתית ולדפנות.
-
4
דוקרים במזלג ואופים עד הזהבה עדינה 180 מעלות 20 דקות.
-
5
מצננים..
-
6
מורחים את ממרח הנוגט מעל הקלתית האפויה ומכניסים למקפיא.
-
7
מקציפים את חומרי הקרם קפה לקרם יציב.
-
8
ומורחים ומישרים .
-
9
הגענו לשלב הכיפייי..!!! ה ק י ש ו ט .
-
10
מקשטים במה שבאלכם!.
1
במיקסר עם וו גיטרה מעבדים חמאה ואבקת סוכר לתערובת קרמית.
2
מוסיפים ביצה יחד עם הקמח ומעבגים לגושי בצק מאחדים בידים ושולחים למקרר עטף בניילון ניצמד לשעה שעתיים.
3
מרדדים על נייר אפיה מקומח עיגול גדול במעט מקוטר התבנית ומעדקים את הבצק לתחתית ולדפנות.
4
דוקרים במזלג ואופים עד הזהבה עדינה 180 מעלות 20 דקות.
5
מצננים..
6
מורחים את ממרח הנוגט מעל הקלתית האפויה ומכניסים למקפיא.
7
מקציפים את חומרי הקרם קפה לקרם יציב.
8
ומורחים ומישרים .
9
הגענו לשלב הכיפייי..!!! ה ק י ש ו ט .
10
מקשטים במה שבאלכם!.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים