אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

3,640
צפיות

כנפה

המתכון של
כנפה

הצגה !! כל ביס עונג

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 350 גרם שערות קדאיף
  • מופשרים לילה ליפני במקרר
  • 100 גרם חמאה מומסת
  • 250 גרם גבינת כנען (או טוב טעם..טוברג..תבור)
  • 100 גרם מוצרלה מגורדת
  • 2 כפות אבקת סוכר
  • לסירופ
  • חצי כוס סוכר
  • כוס מים
  • כף רום ורוד או מי וורדים
  • לקישוט פיסטוק שבור
אופן ההכנה
  • 1

    ראשית את שערות הקדאיף קצצתי בקוצץ חשמלי בפולסים קצרים..


  • 2

    או שניתן פשוט לגזור אותם עם מספריים...להמיס את החמאה במיקרו ולערבב אותה עם השערות קדאיף .


  • 3

    בקערה נפרדת נפורר את הגבינת כנען נוסיף את המוצרלה והאבקת סוכר (יש לציין שלגבינות קשות כגון כנען טוב טעם וכו אין טעם בכלל לכן הוספתי אבקת סוכר) .


  • 4

    לערבב היטב .


  • 5

    במחבת כפולה להניח מחצית משערות הקדאיף שקצצנו ונניח את כל הגבינות ומעל את השערות הנותרות .


  • 6

    לסגור את המחבת ולבשל על הגז להבה נמוכה כ7 דקות מכל צד ! עד שמזהיב .


  • 7

    למי שאין מחבת כפולה שתהפוך את הכנפה בעזרת צלחת שטוחה גדולה ..


  • 8

    להכנת הסירופ:.


  • 9

    להרתיח על הגז את המים והסוכר עד להמסה ..לערבב עם מטרפה ידנית עד להמסת הסוכר ולהוסיף את הרום או מיי ורדים ולכבות ..


  • 10

    לצנן לטמ' החדר..


  • 11

    ברגע שהכנפה מוכן למזוג את הסירופ ולפזר פיסוטקים.


  • 12

    בהצלחה אילנית בניזרי 💕.


1

ראשית את שערות הקדאיף קצצתי בקוצץ חשמלי בפולסים קצרים..


2

או שניתן פשוט לגזור אותם עם מספריים...להמיס את החמאה במיקרו ולערבב אותה עם השערות קדאיף .


3

בקערה נפרדת נפורר את הגבינת כנען נוסיף את המוצרלה והאבקת סוכר (יש לציין שלגבינות קשות כגון כנען טוב טעם וכו אין טעם בכלל לכן הוספתי אבקת סוכר) .


4

לערבב היטב .


5

במחבת כפולה להניח מחצית משערות הקדאיף שקצצנו ונניח את כל הגבינות ומעל את השערות הנותרות .


6

לסגור את המחבת ולבשל על הגז להבה נמוכה כ7 דקות מכל צד ! עד שמזהיב .


7

למי שאין מחבת כפולה שתהפוך את הכנפה בעזרת צלחת שטוחה גדולה ..


8

להכנת הסירופ:.


9

להרתיח על הגז את המים והסוכר עד להמסה ..לערבב עם מטרפה ידנית עד להמסת הסוכר ולהוסיף את הרום או מיי ורדים ולכבות ..


10

לצנן לטמ' החדר..


11

ברגע שהכנפה מוכן למזוג את הסירופ ולפזר פיסוטקים.


12

בהצלחה אילנית בניזרי 💕.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים