המלית: שמים את המשמשים הקצוצים המים והסוכר בסיר, מביאים לרתיחה, מכסים ומבשלים 25 דקות על להבה נמוכה. מקררים מעט ומעבירים למעבד מזון, ומעבדים למחית. .
2
מחממים את התנור לחום בינוני (180 מעלות), מרפדים את התבנית בנייר אפייה..
3
הקלתית: מערבלים את המרגרינה והסוכר עם מטרפה 5 דקות. מוסיפים את הוניל והקמח המנופה מערבבים ולשים עד לקבלת בצק רך. משטחים את הבצק בתבנית ואופים עד להזהבה 15 דקות. מצצננים לא מכבים את התנור..
4
הציפוי: שמים את כל המרכיבים בקערה ומאחדים קלות, רק עד שמתקבלת תערובת פירורית..
5
ההרכבה: מורחים את המלית על הקלתית, מפזרים את פירורי הבצק ואופים 25 דקות, עד להזהבה..
6
מצננים לגמרי. מחלצים מהתבנית וחותכים למלבנים..
7
נהנים עם קפה בהצלחה.
1
המלית: שמים את המשמשים הקצוצים המים והסוכר בסיר, מביאים לרתיחה, מכסים ומבשלים 25 דקות על להבה נמוכה. מקררים מעט ומעבירים למעבד מזון, ומעבדים למחית. .
2
מחממים את התנור לחום בינוני (180 מעלות), מרפדים את התבנית בנייר אפייה..
3
הקלתית: מערבלים את המרגרינה והסוכר עם מטרפה 5 דקות. מוסיפים את הוניל והקמח המנופה מערבבים ולשים עד לקבלת בצק רך. משטחים את הבצק בתבנית ואופים עד להזהבה 15 דקות. מצצננים לא מכבים את התנור..
4
הציפוי: שמים את כל המרכיבים בקערה ומאחדים קלות, רק עד שמתקבלת תערובת פירורית..
5
ההרכבה: מורחים את המלית על הקלתית, מפזרים את פירורי הבצק ואופים 25 דקות, עד להזהבה..