אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

1,108
צפיות

שיפודי קרם ברולה קפואים ופירות - מתכון פינוק לשבת בבוקר :)

המתכון של
שיפודי קרם ברולה קפואים ופירות - מתכון פינוק לשבת בבוקר :)

מתכון של ליאת חתוכה מתוך תכנית הבישול של אמהות מבשלות ביחד בערוץ 24!

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • מצרכים ל 10 שיפודים
  • 1/2 כוס סוכר + עוד קצת סוכר לטבילה את הסוכריות
  • 5 חלמונים
  • 500 מ"ל שמנת מתוקה - של טרה
  • 6,7 טיפות תמצית וניל צרפתי
  • 6 תותים
  • 6 קיווי או כל פרי אחר צבעוני ויפה
אופן ההכנה
  • 1

    בסיר להביא לסף רתיחה 500 מיל' שמנת מתוקה עם 1/4 כוס סוכר.


  • 2

    בקערה לערבב את 5 החלמונים עם 1/4 כוס סוכר.


  • 3

    לשפוך לאט לאט ובזהירות את השמנת על הביצים ולערבב היטב ולהוסיף את תמצית הוניל.


  • 4

    לעשות "אמבט מים" בתחתית התנור (כדי לייצר אדים) - לשים מים רותחים בתבנית שבתחתית התנור (או תבנית של תנור או פיירקס, או בסיר) ולחמם אותו ל 140 מעלות.


  • 5

    לצקת את המסה לתבנית שקעים מסיליקון (או חד פעמי ממתכת) ולאפות כ 30 דקות עד שהקרם מתייצב..


  • 6

    בינתיים לחתוך את הפירות לחצאים.


  • 7

    להכניס את הקרם ברולה להקפאה ל 3-4 שעות.


  • 8

    להוציא את הקרם מהתבנית ולשפד אותו על מקל סוכריה או על שיפוד.


  • 9

    טובלים בסוכר ושורפים קלות עם ברנר.


  • 10

    משפדים פרי אחד בקצה של כל סוכריה ומגישים - בתיאבון!.


1

בסיר להביא לסף רתיחה 500 מיל' שמנת מתוקה עם 1/4 כוס סוכר.


2

בקערה לערבב את 5 החלמונים עם 1/4 כוס סוכר.


3

לשפוך לאט לאט ובזהירות את השמנת על הביצים ולערבב היטב ולהוסיף את תמצית הוניל.


4

לעשות "אמבט מים" בתחתית התנור (כדי לייצר אדים) - לשים מים רותחים בתבנית שבתחתית התנור (או תבנית של תנור או פיירקס, או בסיר) ולחמם אותו ל 140 מעלות.


5

לצקת את המסה לתבנית שקעים מסיליקון (או חד פעמי ממתכת) ולאפות כ 30 דקות עד שהקרם מתייצב..


6

בינתיים לחתוך את הפירות לחצאים.


7

להכניס את הקרם ברולה להקפאה ל 3-4 שעות.


8

להוציא את הקרם מהתבנית ולשפד אותו על מקל סוכריה או על שיפוד.


9

טובלים בסוכר ושורפים קלות עם ברנר.


10

משפדים פרי אחד בקצה של כל סוכריה ומגישים - בתיאבון!.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים