ספר מתכוני עוגות יום הולדת
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
מצרכים ל 10 שיפודים
-
1/2 כוס סוכר + עוד קצת סוכר לטבילה את הסוכריות
-
-
500 מ"ל שמנת מתוקה - של טרה
-
6,7 טיפות תמצית וניל צרפתי
-
-
6 קיווי או כל פרי אחר צבעוני ויפה
אופן ההכנה
-
1
בסיר להביא לסף רתיחה 500 מיל' שמנת מתוקה עם 1/4 כוס סוכר.
-
2
בקערה לערבב את 5 החלמונים עם 1/4 כוס סוכר.
-
3
לשפוך לאט לאט ובזהירות את השמנת על הביצים ולערבב היטב ולהוסיף את תמצית הוניל.
-
4
לעשות "אמבט מים" בתחתית התנור (כדי לייצר אדים) - לשים מים רותחים בתבנית שבתחתית התנור (או תבנית של תנור או פיירקס, או בסיר) ולחמם אותו ל 140 מעלות.
-
5
לצקת את המסה לתבנית שקעים מסיליקון (או חד פעמי ממתכת) ולאפות כ 30 דקות עד שהקרם מתייצב..
-
6
בינתיים לחתוך את הפירות לחצאים.
-
7
להכניס את הקרם ברולה להקפאה ל 3-4 שעות.
-
8
להוציא את הקרם מהתבנית ולשפד אותו על מקל סוכריה או על שיפוד.
-
9
טובלים בסוכר ושורפים קלות עם ברנר.
-
10
משפדים פרי אחד בקצה של כל סוכריה ומגישים - בתיאבון!.
1
בסיר להביא לסף רתיחה 500 מיל' שמנת מתוקה עם 1/4 כוס סוכר.
2
בקערה לערבב את 5 החלמונים עם 1/4 כוס סוכר.
3
לשפוך לאט לאט ובזהירות את השמנת על הביצים ולערבב היטב ולהוסיף את תמצית הוניל.
4
לעשות "אמבט מים" בתחתית התנור (כדי לייצר אדים) - לשים מים רותחים בתבנית שבתחתית התנור (או תבנית של תנור או פיירקס, או בסיר) ולחמם אותו ל 140 מעלות.
5
לצקת את המסה לתבנית שקעים מסיליקון (או חד פעמי ממתכת) ולאפות כ 30 דקות עד שהקרם מתייצב..
6
בינתיים לחתוך את הפירות לחצאים.
7
להכניס את הקרם ברולה להקפאה ל 3-4 שעות.
8
להוציא את הקרם מהתבנית ולשפד אותו על מקל סוכריה או על שיפוד.
9
טובלים בסוכר ושורפים קלות עם ברנר.
10
משפדים פרי אחד בקצה של כל סוכריה ומגישים - בתיאבון!.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים