לןגן

ריבועי משמשים מיובשים

מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 17/04/2020 | 18:44
ריבועי משמשים מיובשים

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. המלית: שמים את המשמשים הקצוצים המים והסוכר בסיר, מביאים לרתיחה, מכסים ומבשלים 25 דקות על להבה נמוכה. מקררים מעט ומעבירים למעבד מזון, ומעבדים למחית.

  2. מחממים את התנור לחום בינוני (180 מעלות), מרפדים את התבנית בנייר אפייה.

  3. הקלתית: מערבלים את המרגרינה והסוכר עם מטרפה 5 דקות. מוסיפים את הוניל והקמח המנופה מערבבים ולשים עד לקבלת בצק רך. משטחים את הבצק בתבנית ואופים עד להזהבה 15 דקות. מצצננים לא מכבים את התנור.

  4. הציפוי: שמים את כל המרכיבים בקערה ומאחדים קלות, רק עד שמתקבלת תערובת פירורית.

  5. ההרכבה: מורחים את המלית על הקלתית, מפזרים את פירורי הבצק ואופים 25 דקות, עד להזהבה.

  6. מצננים לגמרי. מחלצים מהתבנית וחותכים למלבנים.

  7. נהנים עם קפה בהצלחה