ספר מתכוני עוגות יום הולדת
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: בינוני
אופן ההכנה
-
1
הכנת המרנג:.
-
2
מקציפים את החלבונים עם הסוכר עד לקבלת קצף יציב.
-
3
גוזרים עיגול של נייר אפיה ושמים בתבנית העגולה ושמים את הקצף ומסדרים אותו יפה או שמציירים עיגול של העוגה על נייר אפיה ומזלפים נשיקות .
-
4
אופים בחום של 100-125 מעלות כשעתיים עד שהמרנג יבש .
-
5
מוציאים את המרנג מהתבנית והופכים אותו על מגבת או בגרסת הזילוף, משאירים על נייר האפיה עד לשימוש בו.
-
6
הכנת הבצק:.
-
7
מערבבים את מרכיבי הבצק ולשים יחדיו ומניחים בתבנית ואופים בחום של 200 מעלות כ-10-15 דקות עד שהבצק מזהיב.
-
8
הכנת הקצפת:.
-
9
מקציפים את השמנת המתוקה עם הסוכר עם לקרם יציב.
-
10
הרכבת העוגה וקישוט השוקולד:.
-
11
ממתינים שהבצק יתקרר, שופכים עליו את הקצפת ומניחים בזהירות את המרנג.
-
12
ממיסים את השוקולד ועם כפית מפזרים על העוגה.
-
13
בתאבון.
1
הכנת המרנג:.
2
מקציפים את החלבונים עם הסוכר עד לקבלת קצף יציב.
3
גוזרים עיגול של נייר אפיה ושמים בתבנית העגולה ושמים את הקצף ומסדרים אותו יפה או שמציירים עיגול של העוגה על נייר אפיה ומזלפים נשיקות .
4
אופים בחום של 100-125 מעלות כשעתיים עד שהמרנג יבש .
5
מוציאים את המרנג מהתבנית והופכים אותו על מגבת או בגרסת הזילוף, משאירים על נייר האפיה עד לשימוש בו.
6
הכנת הבצק:.
7
מערבבים את מרכיבי הבצק ולשים יחדיו ומניחים בתבנית ואופים בחום של 200 מעלות כ-10-15 דקות עד שהבצק מזהיב.
8
הכנת הקצפת:.
9
מקציפים את השמנת המתוקה עם הסוכר עם לקרם יציב.
10
הרכבת העוגה וקישוט השוקולד:.
11
ממתינים שהבצק יתקרר, שופכים עליו את הקצפת ומניחים בזהירות את המרנג.
12
ממיסים את השוקולד ועם כפית מפזרים על העוגה.
13
בתאבון.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים