את החלבונים להקציף לקצף נוקשה עם הסוכר ( להוסיף בהדרגה), כשהקצף תפוח להנמיך עוצמת מיקסר ולהוסיף את החלמונים ובסוף את האינסטנט להקציף עד להטמעת החומרים..
4
לצקת את הבלילה לתבנית משומנת ( עגולה/מרובעת) ולאפות כ 30 דקות על חום 180 מעלות. הבסיס יעלה ויצנח שוב לא להיבהל התחתית צריכה להיות דקה!.
5
קרם - .
6
לערבל את הכל יחד לקצפת. לשטח את הקרם על התחתית לאחר שהתקררה..
7
לציפוי- .
8
חצי מיכל שמנת מתוקה וחפיסה ורבע שוקולד מריר. להמיס על הגז תוך כדי עירבוב ( להשגיח שלא יישרף) לצנן את הציפוי ולשפוך על הקרם. .
9
אפשר לשחק עם התבנית מצד לצד כדי לישר את הציפוי. לא לישר עם מרית זה מקלקל! .
10
להקפיא כשעתיים להתייצבות....
11
שימו לב: בתבנית רחבה התחתית תהיה דקה יותר לכן עדיך בינונית..
12
***למתכון פרווה להמיר לשמנת צימחית במקום השמנת המתוקה ובמקום חלב להשתמש בחלב קוקוס..
1
תחתית - .
2
להפריד 5 ביצים.
3
את החלבונים להקציף לקצף נוקשה עם הסוכר ( להוסיף בהדרגה), כשהקצף תפוח להנמיך עוצמת מיקסר ולהוסיף את החלמונים ובסוף את האינסטנט להקציף עד להטמעת החומרים..
4
לצקת את הבלילה לתבנית משומנת ( עגולה/מרובעת) ולאפות כ 30 דקות על חום 180 מעלות. הבסיס יעלה ויצנח שוב לא להיבהל התחתית צריכה להיות דקה!.
5
קרם - .
6
לערבל את הכל יחד לקצפת. לשטח את הקרם על התחתית לאחר שהתקררה..
7
לציפוי- .
8
חצי מיכל שמנת מתוקה וחפיסה ורבע שוקולד מריר. להמיס על הגז תוך כדי עירבוב ( להשגיח שלא יישרף) לצנן את הציפוי ולשפוך על הקרם. .
9
אפשר לשחק עם התבנית מצד לצד כדי לישר את הציפוי. לא לישר עם מרית זה מקלקל! .
10
להקפיא כשעתיים להתייצבות....
11
שימו לב: בתבנית רחבה התחתית תהיה דקה יותר לכן עדיך בינונית..
12
***למתכון פרווה להמיר לשמנת צימחית במקום השמנת המתוקה ובמקום חלב להשתמש בחלב קוקוס..