להקציף חלבונים (הלבן) היטב עד שרואים שזה נהיה קצף סמיך ולהוסיף את הסוכר בהדרגה, אחרי זה להוסיף חלמונים (הצהוב) בהדרגה לאט לאט ואחרי זה להוסיף את כוס שמן כוס תפוזים ובסוף את הקמח עם האבקת אפייה להכניס לתנור שחומם מראש ל170 מעלות .
3
*** (תבנית 24 רגילה אפשרי אני חתכתי לאחר ההכנה לתבנית זכוכית את הטורט כשהתקרר).
4
הכנת גבינה .
5
-להקציף שמנת מתוקה עד שנהיה ממש קצפת !!!ולהוסיף פודינג וניל ואז את תמצית וניל ואת הגבינות לערבב ואז לערבב עם כפית לראות שאין גושים -(שמתי במקרר בינתיים עד שיהיה מוכן הטורט).
6
בינתיים מחכים שהטורט שיצא מהתנור יתקרר ואז מעליו את הגבינה ששמנו במקרר וכמובן את התותים והג׳לי הרותח.
7
הכנת ג׳לי .
8
-תותים מעל לסדר יפה וחבילת ג׳לי תות של אסם לפי הוראות הכנה כוס 1/3 מים חמים רותחים לערבב היטב!! עד שאין גושים ולשפוך כשזה חם מעל התותים (לא להתמהמה כי הג׳לי מתקשה) להכניס למקרר 5 שעות עדיף להשאיר לילה🙌🏻.
1
הכנת טורט .
2
להקציף חלבונים (הלבן) היטב עד שרואים שזה נהיה קצף סמיך ולהוסיף את הסוכר בהדרגה, אחרי זה להוסיף חלמונים (הצהוב) בהדרגה לאט לאט ואחרי זה להוסיף את כוס שמן כוס תפוזים ובסוף את הקמח עם האבקת אפייה להכניס לתנור שחומם מראש ל170 מעלות .
3
*** (תבנית 24 רגילה אפשרי אני חתכתי לאחר ההכנה לתבנית זכוכית את הטורט כשהתקרר).
4
הכנת גבינה .
5
-להקציף שמנת מתוקה עד שנהיה ממש קצפת !!!ולהוסיף פודינג וניל ואז את תמצית וניל ואת הגבינות לערבב ואז לערבב עם כפית לראות שאין גושים -(שמתי במקרר בינתיים עד שיהיה מוכן הטורט).
6
בינתיים מחכים שהטורט שיצא מהתנור יתקרר ואז מעליו את הגבינה ששמנו במקרר וכמובן את התותים והג׳לי הרותח.
7
הכנת ג׳לי .
8
-תותים מעל לסדר יפה וחבילת ג׳לי תות של אסם לפי הוראות הכנה כוס 1/3 מים חמים רותחים לערבב היטב!! עד שאין גושים ולשפוך כשזה חם מעל התותים (לא להתמהמה כי הג׳לי מתקשה) להכניס למקרר 5 שעות עדיף להשאיר לילה🙌🏻.