ספר מתכוני עוגות יום הולדת
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל מאוד
אופן ההכנה
-
1
1) מחממים תנור ל180 מעלות.
-
2
לשים תבנית של תנור מלאה כ-3/4 במים ולהכניס לתנור..
-
3
2)להקציף את החלבונים עם חצי כוס סוכר לקצף יציב..
-
4
3)לטרוף את החלמונים עם הגבינה, שמנת חמוצה, סוכר שנותרה סוכר וניל קורנפלור ופודינג וניל ומערבבים עם מיקסר קטו לבלילה אחידה..
-
5
לקפל את הקצף בעדינות לתוך בלילת הגבינה..
-
6
להעביר את הבלילה לתבנית משומנת בחמאה .
-
7
30/25 .
-
8
להניח את התבנית בתוך תבנית המים..
-
9
לאפות חצי שעה על 180 מעלות לאחך מכן להוריד את חום התנור ל-120 מעלות ולאפות עוד חצי שעה.
-
10
בתאבון ויש לכם עוגה של בית מלון 🏢😊.
1
1) מחממים תנור ל180 מעלות.
2
לשים תבנית של תנור מלאה כ-3/4 במים ולהכניס לתנור..
3
2)להקציף את החלבונים עם חצי כוס סוכר לקצף יציב..
4
3)לטרוף את החלמונים עם הגבינה, שמנת חמוצה, סוכר שנותרה סוכר וניל קורנפלור ופודינג וניל ומערבבים עם מיקסר קטו לבלילה אחידה..
5
לקפל את הקצף בעדינות לתוך בלילת הגבינה..
6
להעביר את הבלילה לתבנית משומנת בחמאה .
7
30/25 .
8
להניח את התבנית בתוך תבנית המים..
9
לאפות חצי שעה על 180 מעלות לאחך מכן להוריד את חום התנור ל-120 מעלות ולאפות עוד חצי שעה.
10
בתאבון ויש לכם עוגה של בית מלון 🏢😊.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים