לקחת 1 כפית קורנפלור להמיס עם מעט מים להוסיף חפירות ולערבב היטב לקרר במקרר ולקשט יוצא מושלם
אופן ההכנה
1
לטחון את הפתי בר לערבב עם חמאה מומסת לשטח בתבנית 26 בתחתית לשים נייר אפיה .
2
להקציף חלבונים עם קורט מלח להוסיף סוכר לקבלת קצף כמו יוגורט לא קשה .
3
בקערה לשים את שאר המצרכים ולערבב היטב לקפל את החלבונים לקבלת בלילה חלקה .
4
לחמם תנור 150 מעלות .
5
לשמן את התבנית היטב עם חמאה ,להוסיף את הבלילה לקחת מגבת להרטיב היטב עם מים ולעטוף את התבנית מסביב ולקשור ואז לאפות במשך שעה וחצי ולכבות את התנור ,להשאיר את העוגה להתקרר בתנור לפחות שעתיים .
6
חשוב לחמם את התנור מראש ולשים תבנית עם מים .
7
מי שרוצה יכולה לקשט עם קצפת או אבקת סוכר.
8
את העוגה לא לחלץ עד שתתקר טוב לשים במקרר ואז לחלץ.
9
מי שרוצה מוסיפה קצפת ומקשטת עם מה שרוצים .
1
לטחון את הפתי בר לערבב עם חמאה מומסת לשטח בתבנית 26 בתחתית לשים נייר אפיה .
2
להקציף חלבונים עם קורט מלח להוסיף סוכר לקבלת קצף כמו יוגורט לא קשה .
3
בקערה לשים את שאר המצרכים ולערבב היטב לקפל את החלבונים לקבלת בלילה חלקה .
4
לחמם תנור 150 מעלות .
5
לשמן את התבנית היטב עם חמאה ,להוסיף את הבלילה לקחת מגבת להרטיב היטב עם מים ולעטוף את התבנית מסביב ולקשור ואז לאפות במשך שעה וחצי ולכבות את התנור ,להשאיר את העוגה להתקרר בתנור לפחות שעתיים .
6
חשוב לחמם את התנור מראש ולשים תבנית עם מים .
7
מי שרוצה יכולה לקשט עם קצפת או אבקת סוכר.
8
את העוגה לא לחלץ עד שתתקר טוב לשים במקרר ואז לחלץ.