לשים בצלחת חצי כוס חלב ובתוכו לשים חצי כפית נס קפה ולערבב..
3
לקחת תבנית אינגלייש קייק לשמן מעט בתרסיס שמן..ולאחר מכן לקחת את הפתי בר השוקלד ולטבול בחלב ולסדר 5 פתי בר ומעל עוד 5..ולהניח בצד..בקערת מיקסר לשים..1 פודינג וניל 1 כוס חלב. ו..1 שמנת מתוקה ולהקציף לקצפת..ולמרוח מעל הפתי בר בשכבה אחידה ולהכניס למקפיא..ל5 דקות ..לבינתיים לקחת סיר עם חצי שמנת מתוקה והשוקולד לערבב עד לגנאש..ולשפוך מעל הקרם ולהכניסשוב למקפיא..ל5 דקות לאחר מכן להוציא ולטבול את הפתי בר הוניל בחלב ולסדר 5 ומעל עוד 5..להכניס למקפיא ולהכין שוב בקערת מיקסר קצפת..1 שמנת מתוקה 1 כוס חלב ו..1 פודינג וניל גם כפית נסקפה להקציף לקצפת יציבה ולמרוח מעל העוגה ליישר להכניס למקפיא..עד למחרת או 5 שעות..לגרד מעל שוקולד לפרוס ובתיאבון..
4
טיפים..השתמשתי בכוס חד פעמי לשתייה חמה..ותבנית אינגלייש קייק אמיתית ולא חד פעמית..
1
להרכבת העוגה.
2
לשים בצלחת חצי כוס חלב ובתוכו לשים חצי כפית נס קפה ולערבב..
3
לקחת תבנית אינגלייש קייק לשמן מעט בתרסיס שמן..ולאחר מכן לקחת את הפתי בר השוקלד ולטבול בחלב ולסדר 5 פתי בר ומעל עוד 5..ולהניח בצד..בקערת מיקסר לשים..1 פודינג וניל 1 כוס חלב. ו..1 שמנת מתוקה ולהקציף לקצפת..ולמרוח מעל הפתי בר בשכבה אחידה ולהכניס למקפיא..ל5 דקות ..לבינתיים לקחת סיר עם חצי שמנת מתוקה והשוקולד לערבב עד לגנאש..ולשפוך מעל הקרם ולהכניסשוב למקפיא..ל5 דקות לאחר מכן להוציא ולטבול את הפתי בר הוניל בחלב ולסדר 5 ומעל עוד 5..להכניס למקפיא ולהכין שוב בקערת מיקסר קצפת..1 שמנת מתוקה 1 כוס חלב ו..1 פודינג וניל גם כפית נסקפה להקציף לקצפת יציבה ולמרוח מעל העוגה ליישר להכניס למקפיא..עד למחרת או 5 שעות..לגרד מעל שוקולד לפרוס ובתיאבון..
4
טיפים..השתמשתי בכוס חד פעמי לשתייה חמה..ותבנית אינגלייש קייק אמיתית ולא חד פעמית..