ספר מתכוני עוגות יום הולדת
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל מאוד
אופן ההכנה
-
1
מחממים תנור ל 170 מעלות על טורבו משמנים תבנית אינגליש .
-
2
שמים בקערה גדולה את הבייצים.
-
3
והסוכר טורפים למרקם תפוח מוסיפים קליפה לימון ומיץ לימון את השמנת והחמאה טורפים למרקם אחיד מוסיפים אבקה אפיה והקמח מערבבים עם מרית .
-
4
זמן קצר לא נורא עם יש גושים.
-
5
מערבבים את התותים עם השקדים יוצקים מחצית מהבלילה לתבנית מפזרים מחצית מהתותים .
-
6
יוצקים את מה שנישאר מהבלילה.
-
7
ומוסיפים את החצי השני של התותים אופים בין 45 ל 50 דקות .
-
8
בהצלחה ליז .
1
מחממים תנור ל 170 מעלות על טורבו משמנים תבנית אינגליש .
2
שמים בקערה גדולה את הבייצים.
3
והסוכר טורפים למרקם תפוח מוסיפים קליפה לימון ומיץ לימון את השמנת והחמאה טורפים למרקם אחיד מוסיפים אבקה אפיה והקמח מערבבים עם מרית .
4
זמן קצר לא נורא עם יש גושים.
5
מערבבים את התותים עם השקדים יוצקים מחצית מהבלילה לתבנית מפזרים מחצית מהתותים .
6
יוצקים את מה שנישאר מהבלילה.
7
ומוסיפים את החצי השני של התותים אופים בין 45 ל 50 דקות .
8
בהצלחה ליז .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים