ספר מתכוני עוגות יום הולדת
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
1
לחמם תנור ל170 מעלות.
-
2
ללוש את כל חומרי הבצק. נוצר בצק פרורי..
-
3
2/3 מהבצק לשטח בתבנית משומנת קלות.
-
4
1/3 נשתמש בהמשך.
-
5
לאפות 20 דקות .
-
6
להכנת המלית נערבב את כל החומרים לתערובת אחידה.
-
7
נשטח מעל הבצק האפוי.
-
8
מעל נפזר פרורים מ 1/3 הבצק שנשאר.
-
9
נחזיר לאפיה של 40 דקות עד להזהבה.
-
10
לקרר 4 שעות לפני הגשה.
-
11
ניתן לפזר אבקת סוכר לפני הגשה.
1
לחמם תנור ל170 מעלות.
2
ללוש את כל חומרי הבצק. נוצר בצק פרורי..
3
2/3 מהבצק לשטח בתבנית משומנת קלות.
4
1/3 נשתמש בהמשך.
5
לאפות 20 דקות .
6
להכנת המלית נערבב את כל החומרים לתערובת אחידה.
7
נשטח מעל הבצק האפוי.
8
מעל נפזר פרורים מ 1/3 הבצק שנשאר.
9
נחזיר לאפיה של 40 דקות עד להזהבה.
10
לקרר 4 שעות לפני הגשה.
11
ניתן לפזר אבקת סוכר לפני הגשה.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים