אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

3,847
צפיות

טרט או פראז

המתכון של
טרט או פראז

פאי תותים עם קרם פטיסייאר והבצק שקדים משגע

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • לקרם פטיסייאר
  • 2 כוסות חלב
  • 5 כפות קורנפלור
  • 4 חלמונים
  • חצי כוס סוכר
  • מקל או גרגרי וניל
  • לבצק
  • 2 כוסות קמח
  • שלוש רבע כוס שקדים טחונים
  • חצי כוס סוכר
  • 200 גרם חמאה קרה לקוביות
  • 2 כפות שמנת מתוקה
  • בייצה ו חלמון
  • חצי קילו תותים
אופן ההכנה
  • 1

    מכינים את הקרם ממיסים את הקורנפלור ב רבע כוס חלב קר .


  • 2

    בתוך קערה מוסיפים את החלמונים וטורפים.


  • 3

    מחממים על האש את החלב שנישאר עם הוניל והסוכר.


  • 4

    עד לבך רתיחה מסירים מהאש ומוסיפים בזרם דק תוך כדי ערבוב שליש מהחלב החם לחלמונים מעבירים את החלמונים .


  • 5

    לסיר החלב ממשיכים לבשל על אש קטנה תוך בחישה מתמדת עד שהקרם סמיך מעבירים לקערה סוגרים עם ניילון נצמד שמים מקרר לשעה .


  • 6

    לבצק.


  • 7

    שמים במעבד מזון את הקמח השקדים סוכר ו חמאה .


  • 8

    מעבדים עד לפירורים מוסיפים את הבייצה ו חלמון ושמנת מעבדים עד לאיחוד הבצק.


  • 9

    מקמחים משטח עבודה ומרדדים עליו את הבצק לעובי 5 מ"מ.


  • 10

    מקמחים את התבנית מניכים את הבצק לתבנית מהדקים את השוליים מאחסנים במקפיא 20 דקות לפחות מחממים תנור ל 180 מעלות מפרידים את התבנית ברדיד אלומיניום שמים מעל שעועית יבשה אופים 20 דקות .


  • 11

    מסירים את אלומיניום ואופים עוד 20 דקות עד שהבצק שלום.


  • 12

    מצננים מורכים מעל את הקרם ומסדרים תותים פרוסים בהצלחה ליז .


1

מכינים את הקרם ממיסים את הקורנפלור ב רבע כוס חלב קר .


2

בתוך קערה מוסיפים את החלמונים וטורפים.


3

מחממים על האש את החלב שנישאר עם הוניל והסוכר.


4

עד לבך רתיחה מסירים מהאש ומוסיפים בזרם דק תוך כדי ערבוב שליש מהחלב החם לחלמונים מעבירים את החלמונים .


5

לסיר החלב ממשיכים לבשל על אש קטנה תוך בחישה מתמדת עד שהקרם סמיך מעבירים לקערה סוגרים עם ניילון נצמד שמים מקרר לשעה .


6

לבצק.


7

שמים במעבד מזון את הקמח השקדים סוכר ו חמאה .


8

מעבדים עד לפירורים מוסיפים את הבייצה ו חלמון ושמנת מעבדים עד לאיחוד הבצק.


9

מקמחים משטח עבודה ומרדדים עליו את הבצק לעובי 5 מ"מ.


10

מקמחים את התבנית מניכים את הבצק לתבנית מהדקים את השוליים מאחסנים במקפיא 20 דקות לפחות מחממים תנור ל 180 מעלות מפרידים את התבנית ברדיד אלומיניום שמים מעל שעועית יבשה אופים 20 דקות .


11

מסירים את אלומיניום ואופים עוד 20 דקות עד שהבצק שלום.


12

מצננים מורכים מעל את הקרם ומסדרים תותים פרוסים בהצלחה ליז .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים