לןגן

עוגה לימון ותות

מאת: Liz Torgman, פורסם: 12/11/2018 | 13:53
עוגה לימון ותות

תקציר המתכון: עוגה טעימה מאוד

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל 170 מעלות על טורבו משמנים תבנית אינגליש

  2. שמים בקערה גדולה את הבייצים

  3. והסוכר טורפים למרקם תפוח מוסיפים קליפה לימון ומיץ לימון את השמנת והחמאה טורפים למרקם אחיד מוסיפים אבקה אפיה והקמח מערבבים עם מרית

  4. זמן קצר לא נורא עם יש גושים

  5. מערבבים את התותים עם השקדים יוצקים מחצית מהבלילה לתבנית מפזרים מחצית מהתותים

  6. יוצקים את מה שנישאר מהבלילה

  7. ומוסיפים את החצי השני של התותים אופים בין 45 ל 50 דקות

  8. בהצלחה ליז