אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 6 ביצים
  • 1 כוס סוכר +2 כפות
  • 3/4 כוס חלב
  • 1/2 כוס שמן
  • 1 כוס קמח תופח
  • 250 גר פרג טחון טרי
  • 200 גר שוקולד מריר +3 קוביות
  • 2 שמנת מתוקה
  • כף אינסטנט וניל
אופן ההכנה
  • 1

    לחמם תנור 170 מעלות להפריד חלבונים ולהקפיץ עם הסוכר .


  • 2

    לחלמונים להוסיף שמן וחלב .


  • 3

    לערבב להוסיף בתנועות קיפול לקצף.


  • 4

    להוסיף קמח ופרג הכל בעדינות בתנועות קיפול .


  • 5

    לרסס שמן בתבנית קפיצית 24 לאפות 40-45 דקות .


  • 6

    ולקרר.


  • 7

    לקרם שוקולד - 1 שמנת מתוקה לתת רתיחה קלה ולהוסיף את השוקולד .


  • 8

    לערבב לעיסה חלקה.


  • 9

    לחצות את העוגה למרוח חצי מהכמות להניח את החצי השני ומעל את הקרם שנותר.


  • 10

    להניח בצד לקירור .


  • 11

    להקציף 1 שמנת מתוקה עם 2 כפות סוכר, כף אינסטנט .


  • 12

    למרוח על הקרם הקר .


  • 13

    לקישוט (לא חובה) .


  • 14

    3 קוביות שוקולד מריר .


  • 15

    כף שמן לחמם במיקרו דקה.


  • 16

    לערבב ולטפטף עם כפית מעל.


1

לחמם תנור 170 מעלות להפריד חלבונים ולהקפיץ עם הסוכר .


2

לחלמונים להוסיף שמן וחלב .


3

לערבב להוסיף בתנועות קיפול לקצף.


4

להוסיף קמח ופרג הכל בעדינות בתנועות קיפול .


5

לרסס שמן בתבנית קפיצית 24 לאפות 40-45 דקות .


6

ולקרר.


7

לקרם שוקולד - 1 שמנת מתוקה לתת רתיחה קלה ולהוסיף את השוקולד .


8

לערבב לעיסה חלקה.


9

לחצות את העוגה למרוח חצי מהכמות להניח את החצי השני ומעל את הקרם שנותר.


10

להניח בצד לקירור .


11

להקציף 1 שמנת מתוקה עם 2 כפות סוכר, כף אינסטנט .


12

למרוח על הקרם הקר .


13

לקישוט (לא חובה) .


14

3 קוביות שוקולד מריר .


15

כף שמן לחמם במיקרו דקה.


16

לערבב ולטפטף עם כפית מעל.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים