ספר מתכוני עוגות יום הולדת
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
-
200 גר שוקולד מריר +3 קוביות
-
-
אופן ההכנה
-
1
לחמם תנור 170 מעלות להפריד חלבונים ולהקפיץ עם הסוכר .
-
2
לחלמונים להוסיף שמן וחלב .
-
3
לערבב להוסיף בתנועות קיפול לקצף.
-
4
להוסיף קמח ופרג הכל בעדינות בתנועות קיפול .
-
5
לרסס שמן בתבנית קפיצית 24 לאפות 40-45 דקות .
-
6
ולקרר.
-
7
לקרם שוקולד - 1 שמנת מתוקה לתת רתיחה קלה ולהוסיף את השוקולד .
-
8
לערבב לעיסה חלקה.
-
9
לחצות את העוגה למרוח חצי מהכמות להניח את החצי השני ומעל את הקרם שנותר.
-
10
להניח בצד לקירור .
-
11
להקציף 1 שמנת מתוקה עם 2 כפות סוכר, כף אינסטנט .
-
12
למרוח על הקרם הקר .
-
13
לקישוט (לא חובה) .
-
14
3 קוביות שוקולד מריר .
-
15
כף שמן לחמם במיקרו דקה.
-
16
לערבב ולטפטף עם כפית מעל.
1
לחמם תנור 170 מעלות להפריד חלבונים ולהקפיץ עם הסוכר .
2
לחלמונים להוסיף שמן וחלב .
3
לערבב להוסיף בתנועות קיפול לקצף.
4
להוסיף קמח ופרג הכל בעדינות בתנועות קיפול .
5
לרסס שמן בתבנית קפיצית 24 לאפות 40-45 דקות .
6
ולקרר.
7
לקרם שוקולד - 1 שמנת מתוקה לתת רתיחה קלה ולהוסיף את השוקולד .
8
לערבב לעיסה חלקה.
9
לחצות את העוגה למרוח חצי מהכמות להניח את החצי השני ומעל את הקרם שנותר.
10
להניח בצד לקירור .
11
להקציף 1 שמנת מתוקה עם 2 כפות סוכר, כף אינסטנט .
12
למרוח על הקרם הקר .
13
לקישוט (לא חובה) .
14
3 קוביות שוקולד מריר .
15
כף שמן לחמם במיקרו דקה.
16
לערבב ולטפטף עם כפית מעל.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים