לןגן

עוגת גבינה אפוייה

מאת: Shirit Haram, פורסם: 09/11/2018 | 16:41
עוגת גבינה אפוייה

תקציר המתכון: עוגת גבינה של פעם

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לבצק

למלית

אופן הכנה

  1. לחמם תנור ל170 מעלות

  2. ללוש את כל חומרי הבצק. נוצר בצק פרורי.

  3. 2/3 מהבצק לשטח בתבנית משומנת קלות

  4. 1/3 נשתמש בהמשך

  5. לאפות 20 דקות

  6. להכנת המלית נערבב את כל החומרים לתערובת אחידה

  7. נשטח מעל הבצק האפוי

  8. מעל נפזר פרורים מ 1/3 הבצק שנשאר

  9. נחזיר לאפיה של 40 דקות עד להזהבה

  10. לקרר 4 שעות לפני הגשה

  11. ניתן לפזר אבקת סוכר לפני הגשה