הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהשילב מנצח של שוקולד וגבינה כי לא חייב תמיד עוגות גבוהות🍰😜
נתחיל עם תערובת הגבינה.
מערבבים יחד שני סוגי גבינה עם מחמאה מומסת, סוכר, תמצית וניל וביצים והקונפלור מערבלים טוב ללא גושים ומניחים בצד.. .
לשכבת הבראוניז: .
מחממים תנור ל-170 מעלות. .
ממיסים יחד שוקולד וחמאה. .
בקערה נפרדת טורפים ביצים ושני סוגי סוכר לתערובת אחידה. מערבבים פנימה את תערובת השוקולד. .
מנפים יחד לתוך הבלילהאת הקמח וטורפים היטב עד לקבלת תערובת חלקה ומבריקה. מערבבים פנימה את האגוזים..
מרפדים תבנית בנייר אפייה, ומשאירים קצוות לחילוץ קל. .
יוצקים את רוב תערובת הבראוניז לתבנית (שומרים בצד את יתרת התערובת לקישוט). יוצקים בעדינות את תערובת הגבינה על הבראוניז. .
בעזרת 2 כפות מפזרים ערמות קטנות מיתרת תערובת הבראוניז מעל הגבינה .
אופים כשעה, עד ששכבת הגבינה מתייצבת. .
מצננים לחלוטין ומעבירים לשעתיים למקרר פורסים לריבועים ומגישים קר או שומרים במקרר. .
.
.