לאחר האפיה בכוס לשים רבע כוס מים רותחים + כף סוכר ולערבב.
לשכבה השנייה השוקולד
150 גרם שוקולד מריר מומס
חצי כוס חלב מרוכז
1 כפית תמצית וניל
2 כפות קקאו מנופה
כוס ורבע שמנת מתוקה
לשכבה השלישית קפה
2 כפות קפה מגורען מומס ב2 כפות מים רותחים.
כוס חלב מרוכז
כוס ורבע שמנת מתוקה
3 כפות פודינג וניל
לשכבה הרביעית וניל
כוס חלב מרוכז
1 כפית תמצית וניל
6 עוגיות אורארו חתוכות לחתיכות קטנים
1 שמנת מתוקה שלמה קטנה
2 כפות פודינג וניל
לשכבה החמישית גנאש
1 שמנת מתוקה
150 גרם שמנת מתוקה.
אופן ההכנה
1
שכבה ראשונה..ברואינז להמיס חמאה במיקרוגל. לאחר מכן במיקסר לשים את הסוכר והימאה המומסת יחד ולהקציף מעט להוסיף כל פעם ביצה עד שנבלע וזה אחיד ולבסוף לשים את הקקאו והקמח שניפינו לפני..לשמן תבנית מספר 26 לשפוף את הבאוניז לתבנית לחמם תנור ל180 מעלות 10 דקות מראש ולהכניס את התבנית ל20 דקות בערך ישר איך שהעוגה יצאה מהתנור לשפוך את המים עם הסוכר..לתת לזה להתקרר מעט ולעבור לשכבה השנייה שכבת השוקולד..במיקרוגל להמיס את השוקולד בפולסים קצרים כל 30 שניות ולערבב לאחדות לנפות בשוקולד את הקקאו ולערבב טוב טוב במיקסר להקציף את השמנת מתוקה לקצפת ולאחר מכן להוסיף את החלב מרוכז ולהקציף מעט ולבסוף את השוקולד עם התמצית וניל לקפל לקצף ולשפוך מעל הבראוניז שהכנו ליישר ולהכניס למקפיא לשעה..
2
לאחר שעה נתחיל עם השכבה השלישית להמיס בכוס את הקקאו ובמיקסר להקציף שמנת מתוקה ולאט להוסיף את החלב מרוכז ואת את הפודינג עד לקרם חלק להוסיף את הקפה שהכנו ולערבב להוציא את התבנית מהמקפיא ולשפוך על שכבת השוקולד ולהכניס שוב למקפיא..לשעה לאחר שעה נתחיל עם השכבה הרביעית שכבת הוניל והעוגיות במיקסר להקציף שמנת מתוקה לקצםת להוסיף את החלב המכוז והפודינג וכפית תמצית וניל עד לקרם להוסיף את העוגיות לתת עירבול קצר להוציא ולשםוך על השכבה הקפה להכניס שוב למקפיא עד להתייצבות ..
3
ואחרון חביב שכבת הגנאש לשים בסיר על הגז לערבב עד לסמיכות ולשפוך על קרם העוגיות ולהכניס למקפיא עד למחרת..עוגה מורכבת אבל שווה..בהצלחה😋.
1
שכבה ראשונה..ברואינז להמיס חמאה במיקרוגל. לאחר מכן במיקסר לשים את הסוכר והימאה המומסת יחד ולהקציף מעט להוסיף כל פעם ביצה עד שנבלע וזה אחיד ולבסוף לשים את הקקאו והקמח שניפינו לפני..לשמן תבנית מספר 26 לשפוף את הבאוניז לתבנית לחמם תנור ל180 מעלות 10 דקות מראש ולהכניס את התבנית ל20 דקות בערך ישר איך שהעוגה יצאה מהתנור לשפוך את המים עם הסוכר..לתת לזה להתקרר מעט ולעבור לשכבה השנייה שכבת השוקולד..במיקרוגל להמיס את השוקולד בפולסים קצרים כל 30 שניות ולערבב לאחדות לנפות בשוקולד את הקקאו ולערבב טוב טוב במיקסר להקציף את השמנת מתוקה לקצפת ולאחר מכן להוסיף את החלב מרוכז ולהקציף מעט ולבסוף את השוקולד עם התמצית וניל לקפל לקצף ולשפוך מעל הבראוניז שהכנו ליישר ולהכניס למקפיא לשעה..
2
לאחר שעה נתחיל עם השכבה השלישית להמיס בכוס את הקקאו ובמיקסר להקציף שמנת מתוקה ולאט להוסיף את החלב מרוכז ואת את הפודינג עד לקרם חלק להוסיף את הקפה שהכנו ולערבב להוציא את התבנית מהמקפיא ולשפוך על שכבת השוקולד ולהכניס שוב למקפיא..לשעה לאחר שעה נתחיל עם השכבה הרביעית שכבת הוניל והעוגיות במיקסר להקציף שמנת מתוקה לקצםת להוסיף את החלב המכוז והפודינג וכפית תמצית וניל עד לקרם להוסיף את העוגיות לתת עירבול קצר להוציא ולשםוך על השכבה הקפה להכניס שוב למקפיא עד להתייצבות ..
3
ואחרון חביב שכבת הגנאש לשים בסיר על הגז לערבב עד לסמיכות ולשפוך על קרם העוגיות ולהכניס למקפיא עד למחרת..עוגה מורכבת אבל שווה..בהצלחה😋.