אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

3,380
צפיות

עוגת גבינה עם קרם קפוצ'ינו

המתכון של
עוגת גבינה עם קרם קפוצ'ינו

טעמים מנצחים

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • לשכבה התחתונה
  • שרוול פתי בר
  • 100 גרם חמאה מומסת
  • לבלילת העוגה
  • 6 ביצים מופרדות
  • 1 כוס סוכר
  • 2 שקיות סוכר וניל
  • 750 גרם גבינה לבנה 5%
  • 2 גביעי שמנת חמוצה9%
  • 3 כפות קורנפלור
  • 3 כפות אינסטנט פודינג וניל
  • לקרם
  • שמנת מתוקה
  • אינסטנט פודינג וניל
  • 1 כוס  חלב חד"פ לשתיה קרה
  • 2 כפות נס קפה
אופן ההכנה
  • 1

    לרסק את הפתי בר עד למצב כמעט אבקה.


  • 2

    להניח בתבנית האפיה(גודל 24).


  • 3

    להמיס את החמאה במיקרו.


  • 4

    ולשפוך לפתי בר לערבב ביחד .


  • 5

    ולהדק לכל התחתית..


  • 6

    שלב ב.


  • 7

    להקציף במיקסר את החלבונים עם כוס סוכר עד לקבלת קצף יציב אך לא נוקשה..


  • 8

    בקערה נפרדת לערבב את שאר החומרים הייטב עד לקבלת עיסה חלקה מגושים..


  • 9

    להוסיף ב-3 פעמים את קציפת החלבונים לתערובת הגבינה.


  • 10

    בצורת קיפול..


  • 11

    ליצוק לתבנית על הפתי בר..


  • 12

    לפני הכנסת העוגה לתנור..


  • 13

    לקחת עיתון ולקפל אותו לגודל התואם את שולי התבנית.


  • 14

    להרטיב את העיתון במים ולהדק לשוליים של התבנית מסביב, זה למטרה ששולי העוגה ישארו בהירים..


  • 15

    להכניס לתנור שחומם מראש על 120 מעלות במצב טורבו במשך שעתיים וחצי..


  • 16

    לאחר שהוצאנו את העוגה מהתנור והיא הצתננה לחלוטין.


  • 17

    נכין את הקרם במיקסר.


  • 18

    ונצפה לכל העוגה..


  • 19

    בהצלחה ובאהבה מרי שרעבי❤.


1

לרסק את הפתי בר עד למצב כמעט אבקה.


2

להניח בתבנית האפיה(גודל 24).


3

להמיס את החמאה במיקרו.


4

ולשפוך לפתי בר לערבב ביחד .


5

ולהדק לכל התחתית..


6

שלב ב.


7

להקציף במיקסר את החלבונים עם כוס סוכר עד לקבלת קצף יציב אך לא נוקשה..


8

בקערה נפרדת לערבב את שאר החומרים הייטב עד לקבלת עיסה חלקה מגושים..


9

להוסיף ב-3 פעמים את קציפת החלבונים לתערובת הגבינה.


10

בצורת קיפול..


11

ליצוק לתבנית על הפתי בר..


12

לפני הכנסת העוגה לתנור..


13

לקחת עיתון ולקפל אותו לגודל התואם את שולי התבנית.


14

להרטיב את העיתון במים ולהדק לשוליים של התבנית מסביב, זה למטרה ששולי העוגה ישארו בהירים..


15

להכניס לתנור שחומם מראש על 120 מעלות במצב טורבו במשך שעתיים וחצי..


16

לאחר שהוצאנו את העוגה מהתנור והיא הצתננה לחלוטין.


17

נכין את הקרם במיקסר.


18

ונצפה לכל העוגה..


19

בהצלחה ובאהבה מרי שרעבי❤.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים