לןגן

עוגת גבינה עם קרם קפוצ'ינו

מאת: מרי שרעבי, פורסם: 14/06/2018 | 06:36
עוגת גבינה עם קרם קפוצ'ינו

תקציר המתכון: טעמים מנצחים

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לרסק את הפתי בר עד למצב כמעט אבקה

  2. להניח בתבנית האפיה(גודל 24)

  3. להמיס את החמאה במיקרו

  4. ולשפוך לפתי בר לערבב ביחד

  5. ולהדק לכל התחתית.

  6. שלב ב

  7. להקציף במיקסר את החלבונים עם כוס סוכר עד לקבלת קצף יציב אך לא נוקשה.

  8. בקערה נפרדת לערבב את שאר החומרים הייטב עד לקבלת עיסה חלקה מגושים.

  9. להוסיף ב-3 פעמים את קציפת החלבונים לתערובת הגבינה

  10. בצורת קיפול.

  11. ליצוק לתבנית על הפתי בר.

  12. לפני הכנסת העוגה לתנור.

  13. לקחת עיתון ולקפל אותו לגודל התואם את שולי התבנית

  14. להרטיב את העיתון במים ולהדק לשוליים של התבנית מסביב, זה למטרה ששולי העוגה ישארו בהירים.

  15. להכניס לתנור שחומם מראש על 120 מעלות במצב טורבו במשך שעתיים וחצי.

  16. לאחר שהוצאנו את העוגה מהתנור והיא הצתננה לחלוטין

  17. נכין את הקרם במיקסר

  18. ונצפה לכל העוגה.

  19. בהצלחה ובאהבה מרי שרעבי❤