הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהלהקציף ביצים שלמות עם הסוכר כ6 דקות עד לקצף תפוח..ואז להנמיך את המהירות ולאחר מכן בזרם דק ואיטי לשפוך את השמן .והמים...בקערה לערבב את הקמח והפודינג וב5 פעמים...לשפוך לתערובת הביצים..לא להקציף יותר מידי שלא ירד הנפח...ואז להוסיף את השוקולד המגורד...לשמן 3 תבניות אינגלייש קייק או תבנית מספר 28 עגולה ...לשפוך את התערובת ולאפות בחום 180 מעלות כ40 דקות.( לחמם את התנור 10 דקות מראש) .