אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

6,879
צפיות

פאי פירות פרווה עם קרם פטיסייר

המתכון של
פאי פירות פרווה עם קרם פטיסייר

שווה קינוח אחרי ארוחת חג

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 200 גרם מחמאה חתוכה לקוביות
  • 4 כפות אבקת סוכר
  • 2 כוסות קמח
  • 1 אבקת אפיה
  • 1 ביצה + 1 חלמון
  • לקרם פטיסיאר
  • 1 וחצי קצפת צמחית
  • 1 וחצי כפית תמצית וניל
  • 5 חלמונים
  • 3 כפות קורנפלור
  • 3/4 כוס סוכר =150 גרם
  • למריחה הסופית
  • 5 כפות ריבת משמש מחומם 10 שניות במיקרוגל
  • לקישוט
  • מגוון פירות העונה טריים או שימורים, חתוכים לפרוסות
אופן ההכנה
  • 1

    הבצק.


  • 2

    1)מכניסים למעבד את המחמאה וסוכר מערבלים מעט ומוסיפים אבקת אפייה.


  • 3

    חלמון וביצה מערבלים עד לקבלת בצק רך ונעים למגע .


  • 4

    עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לחצי שעה.


  • 5

    2)מרדדים את הבצק על משטח מקומח לעובי של 0.5 ס"מ וכל הזמן לקמח את הבצק כי הבצק רך ומעט דביק וזה בסדר.


  • 6

    3)מניחים את הבצק על תבנית יורדת של פאי בקוטר 28 ס"מ , חותכים את עודפי השוליים עם סכין.


  • 7

    .


  • 8

    4) שמים נייר אפייה על הבצק מעל הנייר מניחים אבנים או שעועית ואופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות כ 20 דקות.


  • 9

    5)הכנת קרם הפטיסייר: .


  • 10

    בקערה, טורפים את החלמונים עם הקורנפלור לתערובת אחידה..


  • 11

    6)בסיר, מביאים לרתיחה את הקצפת הצמחית, הסוכר ותמצית הווניל. כשהכל מבעבע, מעבירים כפית מהתערובת החלמונים לתערובת השמנת - להשוואת טמפרטורות - לאחר מכן, מעבירים את כל תערובת החלמונים לסיר. מבשלים תוך כדי בחישה מתמדת עד לקבלת קרם סמיך..


  • 12

    7)מעבירים את הקרם לקערה, מכסים בניילון נצמד ומקררים במשך שעה.


  • 13

    .


  • 14

    8)יוצקים את הקרם על הקלתית בצורה אחידה, מקשטים בפרוסות פירות קיץ אהובים , מחממים כ 20 שניות ריבת משמש במיקרוגל מורחים בנדיבות על הפירות ומגישים..


1

הבצק.


2

1)מכניסים למעבד את המחמאה וסוכר מערבלים מעט ומוסיפים אבקת אפייה.


3

חלמון וביצה מערבלים עד לקבלת בצק רך ונעים למגע .


4

עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לחצי שעה.


5

2)מרדדים את הבצק על משטח מקומח לעובי של 0.5 ס"מ וכל הזמן לקמח את הבצק כי הבצק רך ומעט דביק וזה בסדר.


6

3)מניחים את הבצק על תבנית יורדת של פאי בקוטר 28 ס"מ , חותכים את עודפי השוליים עם סכין.


7

.


8

4) שמים נייר אפייה על הבצק מעל הנייר מניחים אבנים או שעועית ואופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות כ 20 דקות.


9

5)הכנת קרם הפטיסייר: .


10

בקערה, טורפים את החלמונים עם הקורנפלור לתערובת אחידה..


11

6)בסיר, מביאים לרתיחה את הקצפת הצמחית, הסוכר ותמצית הווניל. כשהכל מבעבע, מעבירים כפית מהתערובת החלמונים לתערובת השמנת - להשוואת טמפרטורות - לאחר מכן, מעבירים את כל תערובת החלמונים לסיר. מבשלים תוך כדי בחישה מתמדת עד לקבלת קרם סמיך..


12

7)מעבירים את הקרם לקערה, מכסים בניילון נצמד ומקררים במשך שעה.


13

.


14

8)יוצקים את הקרם על הקלתית בצורה אחידה, מקשטים בפרוסות פירות קיץ אהובים , מחממים כ 20 שניות ריבת משמש במיקרוגל מורחים בנדיבות על הפירות ומגישים..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים