ספר מתכוני עוגות יום הולדת
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
2 כפות שטוחות שמרים יבשים
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
אינסטנט פודינג שוקולד בלגי
-
3/4 כוס אגוזי מלך גרוסים/שערות חלבה/קוקוס/פירורי פתיבר וניל
אופן ההכנה
-
1
בקערת המקסר נלוש לפחות 8 דקות את כל מרכיבי הבצק, במידה ומרגיש לכן שחסר עוד מים ניתן להוסיף בטפטוף לאט לאט עד שנרגיש שהבצק נוח , אחיד ולא דביק..
-
2
נתפיח את הבצק לפחות שעה וחצי ..
-
3
למילוי הפרג ניתן לבשל על אש נמוכה את כל מרכיבי המלית עד לספיגת הנוזלים בפרג. נקרר את המלית ..
-
4
למלית השוקולד נערבב את כל מרכיבי המלית טוב טוב .
-
5
עד לקבלת מראה אחיד..
-
6
לאחר שהבצק תפח,.
-
7
נחלק לשישה כדורים,.
-
8
נרדד כל כדור נמרח מהמלית ונגלגל לכמה שיותר גלגולים כך הבצק יהיה דק יותר ותהיה יותר מלית ..
-
9
נבריג כל שני נקניקים שגלגלנו לצורת בורג,.
-
10
או כל צורה אחרת שתירצו..
-
11
אחרי שהנחנו את הרולדות בתבנית, נתפיח אותן לפחות עוד 40 דקות,.
-
12
נמרח בביצה ונאפה בחום של 180 מעלות עד להזהבה ..
-
13
ניתן להקפיא את העוגות,.
-
14
להפשיר לפני אכילה ,.
-
15
עדיף שלא לחמם ..
-
16
בתאבון ובהצלחה 🌹.
1
בקערת המקסר נלוש לפחות 8 דקות את כל מרכיבי הבצק, במידה ומרגיש לכן שחסר עוד מים ניתן להוסיף בטפטוף לאט לאט עד שנרגיש שהבצק נוח , אחיד ולא דביק..
2
נתפיח את הבצק לפחות שעה וחצי ..
3
למילוי הפרג ניתן לבשל על אש נמוכה את כל מרכיבי המלית עד לספיגת הנוזלים בפרג. נקרר את המלית ..
4
למלית השוקולד נערבב את כל מרכיבי המלית טוב טוב .
5
עד לקבלת מראה אחיד..
6
לאחר שהבצק תפח,.
7
נחלק לשישה כדורים,.
8
נרדד כל כדור נמרח מהמלית ונגלגל לכמה שיותר גלגולים כך הבצק יהיה דק יותר ותהיה יותר מלית ..
9
נבריג כל שני נקניקים שגלגלנו לצורת בורג,.
10
או כל צורה אחרת שתירצו..
11
אחרי שהנחנו את הרולדות בתבנית, נתפיח אותן לפחות עוד 40 דקות,.
12
נמרח בביצה ונאפה בחום של 180 מעלות עד להזהבה ..
13
ניתן להקפיא את העוגות,.
14
להפשיר לפני אכילה ,.
15
עדיף שלא לחמם ..
16
בתאבון ובהצלחה 🌹.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים