ספר מתכוני עוגות יום הולדת
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
שרוול פתיבר בטעם שוקולד מריר
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
בקערה נקציף שמנת וחצי מתוקה עם האינסטנט והחלב לקצץ יציב..
-
2
נוסיף את הגבינה בתנועות עטיפה על מנת לא לשבור את הקצף..
-
3
להרכבת העוגה .
-
4
נמיס נס קפה עם 1/3 כוס מים רותחים..
-
5
נטבול כל עוגיה בנוזל ונסדר על תבנית , ללא רווחים ..
-
6
נניח חצי מהקצפת על הבסיס. ושוב נחזור חלילה עם הפתיבר הטבול בנס קפה. להניח את הקצפת שנותרה על הפתיבר..
-
7
ושוב השכבה האחרונה פתיבר ..
-
8
להכניס להקפאה להתייצבות לפחות לשעתיים..
-
9
להכנת הגנאש נמיס את חצי השמנת שנותרה עם השוקולד המריר..
-
10
נצפה את העוגה ..
-
11
ניתן לקשט בפירורי פתיבר או בקוקוס/ אגוזים מסוכרים..
-
12
לשמור בקירור לפני פריסה לפחות שלוש שעות ..
-
13
בתאבון ובהצלחה 🌹.
1
בקערה נקציף שמנת וחצי מתוקה עם האינסטנט והחלב לקצץ יציב..
2
נוסיף את הגבינה בתנועות עטיפה על מנת לא לשבור את הקצף..
3
להרכבת העוגה .
4
נמיס נס קפה עם 1/3 כוס מים רותחים..
5
נטבול כל עוגיה בנוזל ונסדר על תבנית , ללא רווחים ..
6
נניח חצי מהקצפת על הבסיס. ושוב נחזור חלילה עם הפתיבר הטבול בנס קפה. להניח את הקצפת שנותרה על הפתיבר..
7
ושוב השכבה האחרונה פתיבר ..
8
להכניס להקפאה להתייצבות לפחות לשעתיים..
9
להכנת הגנאש נמיס את חצי השמנת שנותרה עם השוקולד המריר..
10
נצפה את העוגה ..
11
ניתן לקשט בפירורי פתיבר או בקוקוס/ אגוזים מסוכרים..
12
לשמור בקירור לפני פריסה לפחות שלוש שעות ..
13
בתאבון ובהצלחה 🌹.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים