אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

1,797
צפיות

עוגת גבינה ולוטוס

המתכון של
עוגת גבינה ולוטוס

עוגת גבינה עם תחתית עוגיות פתי בר לוטוס וציפוי לוטוס

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • 200 גר' ביסקוויטים לוטוס מפוררים לפירורים דקים
  • 125 גר' חמאה מומסת
  • 3 כפות אבקת סוכר
  • 1 שמנת להקצפה 38%
  • 3/4 קופ' אינסטנט פודינג וניל
  • 1 גבינה לבנה 9% (250 גר')
  • 1 גבינת שמנת 30%
  • 1 שמנת חמוצה של פעם
  • 3 -4 כפות אבקת סוכר
  • 1/4 צנצנת ממרח לוטוס
אופן ההכנה
  • 1

    מערבבים בקערה את הביסקוויטים החמאה המומסת ואבקת הסוכר. מכניסים את התערבות לתבנית אינגליש קייק ומהדקים לתחתית התבנית. מכניסים את התבנית למקפיא.


  • 2

    מקציפים שמנת להקצפה עם אינסטנט פודינג וניל .


  • 3

    בקערה אחרת מערבבים את הגבינות , השמנת החמוצה ואבקת סוכר.


  • 4

    מוסיפים תוך כדי קיפול, את תערובת הקצפת לתערובת הגבינות.


  • 5

    מוציאים את התבנית מהמקפיא ויוצקים את התערובת על בסיס הביסקוויטים .


  • 6

    מחזירים את התבנית להקפאה של שעתיים.


  • 7

    לאחר שעתיים, מחממים במיקרוגל בפולסים של 10 שניות את ממרח הלוטוס עד שנהיה נוזלי .


  • 8

    מוציאים את התבנית מהמקפיא ושופכים את תערובת הלוטוס מעל תערובת הגבינות הקפואה.


  • 9

    מקשטים את העוגה עם קצפת.. או שוקולד לבן מגורד, או נטיפי שוקולד לבן.


  • 10

    מכניסים את העוגה למקרר - לא למקפיא.


  • 11

    ניתן להכין את אותה עוגה עם תחתית פתי בר שוקולד ולמעלה ציפוי גאנש שוקולד מ- 1 שוקולד מריר + 1/2 קופ. שמנת להקצפה 38%.


1

מערבבים בקערה את הביסקוויטים החמאה המומסת ואבקת הסוכר. מכניסים את התערבות לתבנית אינגליש קייק ומהדקים לתחתית התבנית. מכניסים את התבנית למקפיא.


2

מקציפים שמנת להקצפה עם אינסטנט פודינג וניל .


3

בקערה אחרת מערבבים את הגבינות , השמנת החמוצה ואבקת סוכר.


4

מוסיפים תוך כדי קיפול, את תערובת הקצפת לתערובת הגבינות.


5

מוציאים את התבנית מהמקפיא ויוצקים את התערובת על בסיס הביסקוויטים .


6

מחזירים את התבנית להקפאה של שעתיים.


7

לאחר שעתיים, מחממים במיקרוגל בפולסים של 10 שניות את ממרח הלוטוס עד שנהיה נוזלי .


8

מוציאים את התבנית מהמקפיא ושופכים את תערובת הלוטוס מעל תערובת הגבינות הקפואה.


9

מקשטים את העוגה עם קצפת.. או שוקולד לבן מגורד, או נטיפי שוקולד לבן.


10

מכניסים את העוגה למקרר - לא למקפיא.


11

ניתן להכין את אותה עוגה עם תחתית פתי בר שוקולד ולמעלה ציפוי גאנש שוקולד מ- 1 שוקולד מריר + 1/2 קופ. שמנת להקצפה 38%.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים