קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל
בקערה נקציף שמנת וחצי מתוקה עם האינסטנט והחלב לקצץ יציב.
נוסיף את הגבינה בתנועות עטיפה על מנת לא לשבור את הקצף.
להרכבת העוגה
נמיס נס קפה עם 1/3 כוס מים רותחים.
נטבול כל עוגיה בנוזל ונסדר על תבנית , ללא רווחים .
נניח חצי מהקצפת על הבסיס. ושוב נחזור חלילה עם הפתיבר הטבול בנס קפה. להניח את הקצפת שנותרה על הפתיבר.
ושוב השכבה האחרונה פתיבר .
להכניס להקפאה להתייצבות לפחות לשעתיים.
להכנת הגנאש נמיס את חצי השמנת שנותרה עם השוקולד המריר.
נצפה את העוגה .
ניתן לקשט בפירורי פתיבר או בקוקוס/ אגוזים מסוכרים.
לשמור בקירור לפני פריסה לפחות שלוש שעות .
בתאבון ובהצלחה 🌹