הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמה👌👌👌👌
1) מקציפים את החלבונים.
עם חצי מהכמות הסוכר אבל בהדרגה.
2)מקציפים את החלמונים עם החצי השני של הסוכר עד לקבלת קצף תפוח.
3)מוסיפים את השמן ואת השמנת מתוקה ומערבבים ללא מיקסר.
4)מוסיפים את הקמח ואת הסוכר בהדרגה ומערבבים בצורת מעטפה.
5)שופכים לתבנית עגולה מרופדת בנייר אפייה בקוטר 22 ס"מ ואופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות ל 30 עד 35 דקות.
6)הכנת הרוטב פרות יער.
שמים את הפרות יער בסיר קטן בלי מים עם 1/2 כוס סוכר ומבשלים עד שהסוכר נעלם.
טוחנים במעבד מזון.
ושמים במקפיא עד להכנה הקצפת.
7)הכנת הקצפת:.
שמים את כל המצרכים למיקסר ומערבבים עד לקבלת קצפת יציבה.
8)הרכבת העוגה.
שמים מעל העוגה טבעת לחיתוך עוגות וחותכים את העוגה לשכבות של 3 או 4 זה תלוי מה הגובה.
9)מורחים רוטב פרות יער.
ולאחר מכן את הקצפת.
שוב פרות,קצפת ,פרות ,קצפת.
וככה עד שמסיימים ומעל העוגה זה נגמר בקצפת.
10)מכניסים את העוגה למקפיא לשעה עד שעתיים עד להכנת הגנאש שוקולד.
11) ההכנת הגנאש.
שמים את השמנת על הגז עד סף רתיחה.
מכניסים את 2 הסוגי השוקולד מכסים ל 2 דקות ומערבבים במהירות עד שמקבלים גנאש חלק ומבריק מוציאים את העוגה ושופכים על העוגה.
הקישוטים אצלי זה קליקים אבל כל אחד ברעיונות שלו השמיים הם הגבול.
.
בהצלחה .