אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

2,811
צפיות

עוגת תפוחים קיפודית - נורית ג.

המתכון של
עוגת תפוחים קיפודית - נורית ג.

עוגת תפוחים מטריפה, טעימה קלה מיוחדת ויחודית!! לא תאמינו כמה רכה, לחה ונימוחה.

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • אנא העזרו בתצלומים למטה מתחת למתכון.
  • 1 חבילה תערובת עוגת וניל /*אפשר להכין עם מתכון שלכם 
  • 3 ביצים
  • 3/4 כוס מים
  • 3/4 כוס שמן
  • 5 תפוחים גרנד סמית
  • 50 גרם אגוזים /פקנים
  • קינמון 
  • צימוקים מי שרוצה אצלי לא אוהבים.
  • אבקת סוכר לפיזר על העוגה לאחר האפיה
  • שטרוייזל:   *לא חייב
  • 100 גרם חמאה או מזולה
  • 100 גרם סוכר (חצי כוס)
  • 200 גרם קמח (כוס וחצי)
  • הכנת השטוייזל
  • לערבב החמאה והסוכר ביחד להתמזגות אפשר בעזרת מיקסר יד או מזלג.
  • כעת לקחת מהקמח ולערבב  ידנית לרחת ביחד ולשפשף בידיים עד שנוצר
  • כמין גושים של בצק אך לא אחיד. אסור שיתאחד! ראו תמונות למטה.
אופן ההכנה
  • 1

    העוגה כמו שציינתי עם תערובת עוגת וניל בהחלט ניתן להכין עם מתכון שלכם..


  • 2

    במיקסר לשים תערובת העוגה, 3 ביצים, השמן והמים ולערבב היטב לפי הוראות החברה..


  • 3

    לצקת לשתי תבניות אינגליש ארוכות.


  • 4

    לפזר קינמון ואגוזים אם הוספתם צימוקים זה הזמן להוסיף.


  • 5

    לערבב הכל בעזרת סכין בתנועות קיפול שהכל יתמזג עם העוגה.


  • 6

    את התפוחים לקלף ולחתוך כמו צ'יפס לקערה.. ולסחוט מעל חצי לימון .


  • 7

    כעת לקחת מהתפוחי "צ'יפס" ולתקוע אותם בעמידה .


  • 8

    לשים אחד ליד השני בשורה צמודים אחד לשני ושורות שורות.


  • 9

    שהשורות יהיו צפוצות ועמוסות. אחד ליד השני כמו התצלומים למטה.


  • 10

    למלא עד הסוף..


  • 11

    אם אתם רוצים עם שטרוייזל זה הזמן לפזר מעל העוגות..


  • 12

    להכניס לתנור מחומם מראש ל-175 מעלות לכ-50 דקות.


  • 13

    במידה והעוגה משחימה מלמעלה אז כסו החלק העליון של התנור בתבנית או ניר כסף..


  • 14

    לבדוק העוגה שהיא מוכנה מבפנים..


  • 15

    להוציא ולקרר..


  • 16

    לפזר מעל אבקת סוכר..


  • 17

    לשמור במקרר..


  • 18

    ב ת י א ב ו ן !!!.


1

העוגה כמו שציינתי עם תערובת עוגת וניל בהחלט ניתן להכין עם מתכון שלכם..


2

במיקסר לשים תערובת העוגה, 3 ביצים, השמן והמים ולערבב היטב לפי הוראות החברה..


3

לצקת לשתי תבניות אינגליש ארוכות.


4

לפזר קינמון ואגוזים אם הוספתם צימוקים זה הזמן להוסיף.


5

לערבב הכל בעזרת סכין בתנועות קיפול שהכל יתמזג עם העוגה.


6

את התפוחים לקלף ולחתוך כמו צ'יפס לקערה.. ולסחוט מעל חצי לימון .


7

כעת לקחת מהתפוחי "צ'יפס" ולתקוע אותם בעמידה .


8

לשים אחד ליד השני בשורה צמודים אחד לשני ושורות שורות.


9

שהשורות יהיו צפוצות ועמוסות. אחד ליד השני כמו התצלומים למטה.


10

למלא עד הסוף..


11

אם אתם רוצים עם שטרוייזל זה הזמן לפזר מעל העוגות..


12

להכניס לתנור מחומם מראש ל-175 מעלות לכ-50 דקות.


13

במידה והעוגה משחימה מלמעלה אז כסו החלק העליון של התנור בתבנית או ניר כסף..


14

לבדוק העוגה שהיא מוכנה מבפנים..


15

להוציא ולקרר..


16

לפזר מעל אבקת סוכר..


17

לשמור במקרר..


18

ב ת י א ב ו ן !!!.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים