ספר מתכוני עוגות יום הולדת
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
אופן ההכנה
-
1
1) מקציפים את הביצים שלמות עם הסוכר בהדרגה כ 10 דקות עד לקבלת תערובת תפוחה .
-
2
2) מורידים מהירות המיקסר ומוסיפים את כל כל השאר בהדרגה עד לאיחוד.
-
3
3) שופכים את הבלילה לתבנית קפיצית בקוטר 24 ס"מ מרופדת בנייר אפייה.
-
4
ואופים בתנור שחומם מראש ל180 כ 40 דקות.
-
5
הכנת הגנאש .
-
6
4) שמים על הגז את קרם קוקוס עד סף רתיחה ומכניסים את השוקולד מכסים וממתינים כדקה ומערבבים עד לקבלת גנאש חלק ושופכים על העוגה.
-
7
בהצלחה.
1
1) מקציפים את הביצים שלמות עם הסוכר בהדרגה כ 10 דקות עד לקבלת תערובת תפוחה .
2
2) מורידים מהירות המיקסר ומוסיפים את כל כל השאר בהדרגה עד לאיחוד.
3
3) שופכים את הבלילה לתבנית קפיצית בקוטר 24 ס"מ מרופדת בנייר אפייה.
4
ואופים בתנור שחומם מראש ל180 כ 40 דקות.
5
הכנת הגנאש .
6
4) שמים על הגז את קרם קוקוס עד סף רתיחה ומכניסים את השוקולד מכסים וממתינים כדקה ומערבבים עד לקבלת גנאש חלק ושופכים על העוגה.
7
בהצלחה.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים