במיקסר מקציפים את הביצים השלמות עם סוכר+ סוכר וניל, מוסיפים את השמן, המיץ,הפרג, הקוקוס ולבסוף את הקמח וקוביות התפוח (לא לערבב יותר מדי, עד שהקמח נבלע)..
2
לשמן תבנית קפיצית עגולה (גודל 26) ..
3
יוצקים את התערובת לתבנית ואופים כ- 35-30 דקות בחום 180 מעלות.(לבדוק עם קיסם במרכז העוגה)..
4
לאחר שהעוגה מוכנה, מוציאים את העוגה, מקררים ומכינים את הציפוי- הגנאש..
5
מביאים את השמנת לרתיחה. מכבים את האש ומוסיפים את השוקולד בוחשים היטב עד להמסה מלאה..
6
יוצקים את השוקולד המומס מעל ומצננים במקרר עד להגשה..
7
לעיטור:.
8
חופן אגוזים לקצוץ דק דק ולקשט מעל לפי הטעם..
9
בתאבון (:.
1
במיקסר מקציפים את הביצים השלמות עם סוכר+ סוכר וניל, מוסיפים את השמן, המיץ,הפרג, הקוקוס ולבסוף את הקמח וקוביות התפוח (לא לערבב יותר מדי, עד שהקמח נבלע)..
2
לשמן תבנית קפיצית עגולה (גודל 26) ..
3
יוצקים את התערובת לתבנית ואופים כ- 35-30 דקות בחום 180 מעלות.(לבדוק עם קיסם במרכז העוגה)..
4
לאחר שהעוגה מוכנה, מוציאים את העוגה, מקררים ומכינים את הציפוי- הגנאש..
5
מביאים את השמנת לרתיחה. מכבים את האש ומוסיפים את השוקולד בוחשים היטב עד להמסה מלאה..
6
יוצקים את השוקולד המומס מעל ומצננים במקרר עד להגשה..