לקחת כוס מהבלילה להוסיף 3 כפות שוקולית וכוס נוספת עם כף נס ולשפוך באמצע העוגה לקבלת עוגת שיש מומלץ וטעים
אחרי האפיה
אפשר לפזר רק אבקת סוכר או
1 שקית אבקת סוכר 100 גרם
2 כפות מים חמים לערבב היטב ולמרוח על העוגה אחרי האפיה
ולפזר חופן שקדים דקים אפויים
אופן ההכנה
1
להקציף חלבונים עם כוס סוכר לקצף יציב.
2
להעביר לקערה להכניס לקערת המיקסר חלמונים ולהקציף עם חצי כוס סוכר להנמיך את מהירות המיקסר להוסיף שמן להמשיך להקציף לאט להוסיף קמח אבקת אפיה וקונפלרור וניל ומיץ ולערבב עוד קצת שלא יהיו גושים .
3
לכבות את המיקסר ולהוסיף לקערה את החלבונים לאט ולקפל להוסיף לאט את החלבונים ולקפל .
4
לשמן תבנית ולפזר מעט סוכר .
5
לשפוך את הבלילה לחמם תנור 180 מעלות ולאפות 50 דקות לבדוק עם סכין שמוכן להוציא לקרר רבע שעה בערך ואז להפוך על צלחת .
6
מתאים לתבנית 24 או תבנית פלא .
7
בהצלחה 💓.
8
יוצאת רכה גבוה וטעימה .
1
להקציף חלבונים עם כוס סוכר לקצף יציב.
2
להעביר לקערה להכניס לקערת המיקסר חלמונים ולהקציף עם חצי כוס סוכר להנמיך את מהירות המיקסר להוסיף שמן להמשיך להקציף לאט להוסיף קמח אבקת אפיה וקונפלרור וניל ומיץ ולערבב עוד קצת שלא יהיו גושים .
3
לכבות את המיקסר ולהוסיף לקערה את החלבונים לאט ולקפל להוסיף לאט את החלבונים ולקפל .
4
לשמן תבנית ולפזר מעט סוכר .
5
לשפוך את הבלילה לחמם תנור 180 מעלות ולאפות 50 דקות לבדוק עם סכין שמוכן להוציא לקרר רבע שעה בערך ואז להפוך על צלחת .