לןגן

עוגת תפוזים מושלמת

מאת: שרה יוסף, פורסם: 05/11/2017 | 09:45
עוגת תפוזים מושלמת

תקציר המתכון: רכה יפה וטעימה

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להקציף חלבונים עם כוס סוכר לקצף יציב

  2. להעביר לקערה להכניס לקערת המיקסר חלמונים ולהקציף עם חצי כוס סוכר להנמיך את מהירות המיקסר להוסיף שמן להמשיך להקציף לאט להוסיף קמח אבקת אפיה וקונפלרור וניל ומיץ ולערבב עוד קצת שלא יהיו גושים

  3. לכבות את המיקסר ולהוסיף לקערה את החלבונים לאט ולקפל להוסיף לאט את החלבונים ולקפל

  4. לשמן תבנית ולפזר מעט סוכר

  5. לשפוך את הבלילה לחמם תנור 180 מעלות ולאפות 50 דקות לבדוק עם סכין שמוכן להוציא לקרר רבע שעה בערך ואז להפוך על צלחת

  6. מתאים לתבנית 24 או תבנית פלא

  7. בהצלחה 💓

  8. יוצאת רכה גבוה וטעימה