ספר מתכוני עוגות יום הולדת
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
1
לבסיס .
-
2
לגרוס את הפתיבר לחתיכות גסות( לא לפירורים).
-
3
להמיס את החמאה עם 150 ג שוקולד מריר, הקקאו,.
-
4
ושמנת מתוקה אחת..
-
5
לערבב יחד עם הפתיבר הגרוס..
-
6
להניח ולהדק על תבנית..
-
7
למלית.
-
8
להקציף שמנת מתוקה עם האינסטנט והחלב..
-
9
לאחר ההקצפה להוסיף בתנועות עטיפה את הגבינה הלבנה , לערבב יחד..
-
10
להניח על הבסיס ..
-
11
לגנאש.
-
12
להמיס את יתרת השוקולד עם שליש מיכל שמנת מתוקה..
-
13
לשפוך על העוגה..
-
14
להקפיא לפחות שלוש שעות לפני הפריסה ..
-
15
בתאבון ובהצלחה 🌹.
1
לבסיס .
2
לגרוס את הפתיבר לחתיכות גסות( לא לפירורים).
3
להמיס את החמאה עם 150 ג שוקולד מריר, הקקאו,.
4
ושמנת מתוקה אחת..
5
לערבב יחד עם הפתיבר הגרוס..
6
להניח ולהדק על תבנית..
7
למלית.
8
להקציף שמנת מתוקה עם האינסטנט והחלב..
9
לאחר ההקצפה להוסיף בתנועות עטיפה את הגבינה הלבנה , לערבב יחד..
10
להניח על הבסיס ..
11
לגנאש.
12
להמיס את יתרת השוקולד עם שליש מיכל שמנת מתוקה..
13
לשפוך על העוגה..
14
להקפיא לפחות שלוש שעות לפני הפריסה ..
15
בתאבון ובהצלחה 🌹.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים